Három nap dübörgés a HUNGEXPO-n

Hirdetés
2012.03.27. 13:02
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Autók és motorok tavaszi show-ját tartják március 30. és április 1. között három napig a HUNGEXPO-n. A Carstyling.hu Tuning Show, és a Budapest Motorfesztivál mellett ezúttal az EMAT 2012 - az Épített Autók és Motorok találkozója, a GYMKHANA Országos Bajnokság - a legújabb autósport első idei versenye - és a Budapest Tattoo Expo fogadja a vendégeket a Budapesti Vásárközpontban.

Az öt rendezvény a Hungexpo négy pavilonjában és a pavilonokat övező szabad területeken zajlik. A hazai és nemzetközi tuning- és hifi technika legütősebb alkotásai, termékei és vállalkozásai egy igazi fesztiválhangulatú kiállításon és látványos kísérő eseményeken mutatkoznak be.

Több mint 500 kiállított hazai autó, épített motorok és hotrodok várják a tavaszi szezon legrangosabb seregszemléjének közönségét! Emellett minden eddiginél nagyobb létszámmal, immáron 11 ország több mint 150 csúcskategóriás tuning autóját látja vendégül a show.

A nemzetközi seregszemle több nagy európai tuningcég első hazai bemutatkozását is magával hozza, továbbá látványos programokban sem lesz hiány. A Carstyling.hu autós nagyszínpadán reggeltől estig bemutatók, gyönyörű lányok és járművek szórakoztatják a nagyérdeműt.

Az autó- és motorkiállítás elengedhetetlen kelléke a szépségverseny, melyre ebben az évben is nagyszámú ifjú hölgy nevezett be.

A Motorfesztivál – jelképesen értve - teljes rendőri felügyelet mellet zajlik, hiszen a rendőrmotorosok is ott lesznek a nagy felvonuláson. A BRFK minden napra tervez előadásokat és biztonságtechnikai showműsort a kétkerekűek rajongóinak. A biztonságos motorozásra hajtanak a Safety Hungary szakemberei is, így az ő bemutatójukból is tanulhatnak az érdeklődők, sőt, a mutatványok egy részét – felügyelet mellett, biztonságos kiegészítőkkel - ki is próbálhatják.

A kicsikre is gondoltak a szervezők, a legifjabb korosztálynak gyermekmotoros pályát alakítanak ki, amelyen a méretükhöz igazodó motorokkal tehetnek „kezdőköröket”.

Érdemes kilátogatni a rendezvényekre, hiszen sok-sok nyeremény talál majd gazdára, és kedvező vásárlási lehetőségekből sem lesz hiány!

A kültéren aKen Block neve által fémjelzett, a tavalyi Tuning Show-n született új sportág - a gyorsulási-, a szlalom verseny és a drift látványos elegyének - idei első országos bajnoki futama, a GYMKHANA Országos Bajnokság, továbbá drift- és streetfighter bemutatók műsorok várják a közönséget. Több mint 150 kiállító cég kínálatából válogathatnak a technika rajongói.

Az összesen közel 85.000 négyzetméteren zajló 5 rendezvényt egy belépőjeggyel lehet megtekinteni. Az évadnyitó autós-motoros fesztiválra több tízezer érdeklődőt várnak a HUNGEXPO-ra.

További információk: www.tuningshow.hu, www.motorshow.hu


(x)

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.