Oldtimer Show Budapesten!

Hirdetés
2012.07.19. 13:56 Módosítva: 2012.07.19. 15:04
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Háromszáz veterán gyöngyszem. Igazi autók és motorok, fából és vasból! Október 20-23. újra Közés- és Kelet-Európa legnagyobb oldtimer rendezvényére a SYMA Rendezvényközpontban.

A 2012-es Oldtimer Show ismét vadonatúj kollekcióval jelentkezik, a megszokott helyen, a SYMA rendezvényközpontban. A szervező Oldtimer Show Kft. egész sor újítással készül az idei kiállításra: vadonatúj honlap júliustól, Military Fesztivál, online jegy értékesítés elővételben, csoportos jegyvásárlási kedvezmény, SZÉP kártyák elfogadása és a  családi belépőjegy bevezetése. Motoros hírek: a 2012-es Oldtimer Show-n 40db magyar és 60db külföldi motorkerékpár, oldalkocsis és utánfutós motor is bemutatkozik. A MotorRevü standján régi korok versenymotorjai lesznek láthatók, korabeli versenypálya díszlettel.

 4. Oldsmobile

A www.oldtimershow.hu oldalra rengeteg nosztalgia fotót töltöttek fel, melynek apropója, hogy „archív film” és „archív fotó” pályázatot hirdetnek az októberi Oldtimer Show idejére. A pályázatokat (fotók) e-mailben, a rövidfilmeket DVD-n várják az Oldtimer Show Kft. székhelyére. A rendezvényen összesen 30db díj lesz átadva, különböző kategóriákban és ebben az évben is megkapja az összes kiállított jármű a patinás „Oldtimer Show” emlékplakettet.

Várja a nosztalgiázni vágyókat az októberi 4 napos hosszú hétvégén Közép- és Kelet-Európa legnagyobb oldtimer rendezvénye, az Oldtimer Show!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.