Új Nissan Micra: új megjelenés, fejlettebb technológia

Hirdetés
2013.09.17. 13:50 Módosítva: 2013.09.17. 16:36
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A külső átalakítások és a minőségi fejlesztések az új Micra esetében többet jelentenek egyszerű ráncfelvarrásnál. A Nissan kisautója az újításoknak köszönhetően a dinamizmust ötvözi a prémium technológiával, hogy könnyebbé tegye a városi autózást.

A Micra, a Nissan történetének egyik legfontosabb modellje és a vállalat jelenlegi sikerének megalapozója, számos fejlesztésen és javításon esett át 2013 nyarán. Az autó elejének és hátuljának teljes, a karosszéria átalakítását is magában foglaló módosítása mellett az új Micra utastérében is jelentős változtatásokat hajtottak végre. Az autó fejlettebb technológiát, új középkonzolt, új kárpitokat kapott, valamint a sok egyéb finom részlet mellett USB- és AUX bemeneti csatlakozókkal is felszerelték. Felszereltségtől függően az ügyfeleket egy új CD-rádió, vagy a teljesen új kommunikációs központ várja, nagyobb, 5,8 colos érintőképernyővel és fejlett navigációs rendszerrel. Ami a külső megjelenést illeti, kiegészítőként két merész új szín, és új alufelnik is választhatók.

A Nissan kibővítette az egyedi kiegészítők választékát is, melyekkel a Micra leendő tulajdonosai saját egyéniségükre szabhatják autójukat. Közismerten jó vezethetőségével és gazdaságosságával társulva ezek a változtatások tovább növelik a Nissan legkisebb autójának vonzerejét, és szélesítik az általa megszólított vásárlóközönséget. Mindezek ellenére az új Micra hű marad ahhoz a tervezési filozófiához, amely már 30 évvel és hatmillió eladott példánnyal ezelőtt is meghatározta ennek a jellegzetes kisautónak a karakterét. A piac egyik legfejlettebb kisautójának számító új Micrát továbbra is élmény vezetni, és kis fordulókörének köszönhetően könnyű vele parkolni. Egyedi jellemzői között meg kell említenünk közvetlen befecskendezéses, kiemelkedően hatékony kompresszoros benzinmotorját (DIG-S), innovatív és rendkívül hasznos parkolóhely-felmérő rendszerét, amely segít a vezetőnek bekormányozni az autót a szűk parkolóhelyekre, valamint a nem csak az ajtók kulcs nélküli nyitását, de a motor kulcs nélküli indítását is lehetővé tévő intelligens kulcsot (I-Key).

További informácói

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.