Hirdetés
2014.10.13. 17:14
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A Continental az Országos Balesetmegelőzési Bizottság támogatásával 2014. november 8-9. között tartja a WinterContact téli vezetési napokat a zsámbéki Driving Campben.

A Continental a Totalcar rendezvényeinek állandó szakértő partnere. Megmutatják, hogy készül a gumi, elmagyarázzák, mitől téli a téli, és mitől nyári a nyári gumi. Sőt, a karácsonyi hiénában és a pályanapokon gumiszettet nyerhetnek tőlük a Totalcar olvasói.

Most azonban nem egészen erről van szó, hanem a saját rendezvényükről, ami a november 8-9 között lesz Zsámbékon, a Driving Campben. Miért pont ott? Hát ott tanítanak meg minden jelentkezőt a téli vezetés fortélyaira, mégpedig elég olcsón. Hoppá.

Regisztrálni kell, ezen a linken.

Lesz fékút-gyakorlat, megmutatják, hogy téli és nyári gumival hogyan viselkedik az autó, láttunk már ilyet, elég ijesztő a különbség. Lesznek kiállítók, akik a téli vezetéssel kapcsolatos hasznos cuccokat hoznak- és mutatnak be, természetesen kedvező áron árulnak olyasmit, amire télen van szükség.

Ott lesz a virtuális gumigyár, ahol megtekinthető, hogy készül a gumi, ezt mindenki imádja, a gyerekek különösen. Az OBB előadásain összefoglalják a téli vezetéssel és - ami még fontosabb - a vezetésre felkészüléssel és az autó felkészítésével kapcsolatos infókat, hogy minden rendezett legyen a fejekben a tél előtt

A biztonságiöv-szimulátor és a gyerek KRESZ-park csak ráadás. A program bővül még az előttünk álló időszakban, ez még messze nem minden! Csak a helyek fogynak, úgyhogy ideje regisztrálni. A konkrétumok:

Pályahasználó belépő: 4500 Ft

Ezért alapos tesztvezetés saját autóval a driving camp-en instruktorral, amire előre kell jelentkezni ezen a linken, mivel a helyek száma véges. Ráadásul egész napját a DrivingCamp-ben töltheti, markolhatja az ajándékokat a kiállítók-szponzorok standjain is.
A nap végén ajándékcsomagot is kap minden résztvevő.
Részt vehet a Continental virtuális abroncsgyár látogatáson (helyszíni regisztráció szükséges, egy nap 4 turnus van, maximum 10 fős létszámmal).

Természetesen a kapu mindenki előtt nyitva áll, ha csak kijönne eltölteni az időt kellemes környezetben a családdal, akkor csupán 500 Ft a vendégbelépő.

Vezetni vendégként nem lehet a pályán, de minden egyebet igen. Ja, és mi is hozzátesszük a magunkét, de az még titok. Addig sem feledje, Conti-nap a Drriving Campben!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.