Megüresedett helyek a Continental téli vezetési napjain

Hirdetés
2014.11.06. 17:31
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

WinterContact néven tart téli vezetéstechnikai tréninget, illetve a téli autózás trükkjeit bemutató programsorozatot holnaptól a Continental és az Országos Balesetmegelőzési Bizottság a zsámbéki Driving Campben. Jó hír, hogy a tréningre közel ötven hely szabadult fel, a Volkswagen pedig megmutatta, mivel várja a kilátogatókat.

Egy hete megírtuk, hogy a tréning gyorsan feltöltődött, ugyanakkor néhány regisztráció kiegyenlítés nélkül maradt, így a normál belépőjegyeken felül ezek is megvásárolhatóak az adott napokon. Ezek száma és turnusbeosztásai a következők:

- Pénteken 1 db jegyet tudnak biztosítani a szervezők 09:00 – 11:15-ös turnusba, 27 db-ot pedig a 15:45 – 18:00-ig ütemezett csoportba.

- Szombaton még 12 db hely érhető el a 17:30 – 19:45-ös időszakra.

- Vasárnap már csak 8 db hely szabad a 15:45 – 18:00-ig megtartott tréningre.

A szervezők felhívása, hogy aki a tréningre jön, de nem tudja addig átcserélni a nyári abroncsait, annak korlátozott számban, érkezési sorrendben lesz lehetősége abroncscserére, de csak ha a pályabeosztásához képest minimum egy órával korábban megérkezik az autójával.

A pénteken induló rendezvény fő irányelve, hogy a téli vezetés nehézségeire hívja fel a kilátogatók figyelmét. Ez a három nap nem csak a tudásukat tréningpályán fejlesztőké, de azoké is, akik a tucatnyi kiállító közt töltenék az idejüket. A programok közt mindenki megtalálja az igényének valót, így az se hagyja otthona családot, aki a tréningre jön.

A Porsche Hungária például slottinggal, a szobabickli és a slotcar egy furcsa keverékével készül. A Thule standján bárki megismerheti a világpiac leggyorsabban felszerelhetőnek mondott hóláncait, a Thule K –Summit és az Easy-Fit modelleket, de gyerekek sem maradnak ki a közlekedés-biztonsági nevelésből. Europcar a más rendezvényeken nagy sikert aratott gyerekautókölcsönzőjével várja a a legkisebbeket, akik a kisautókkal egy épített pályán tehetik próbára KRESZ tudásukat.

A programok tehát:

Országos Balesetmegelőzési Bizottság (OBB)

- Biztonságiöv-szimulátor

- Borulási teszt, valódi autós környezetben

- Téli vezetési és közlekedési tanácsadás

- Szem- és látásvizsgálat, fényszóró beállítás ellenőrzés

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

- Tűzoltóautó és tálcatűz oltás a gyerekeknek

- Olajpukkantás

Europcar

- Közlekedési park kicsiknek pedálos modellautókkal

AVON

- Szépség tanácsadás, arcfestés

Porsche Hungária

- CC Passat kiállítása

- Slotting: elektromos makettautók versenye, melyeknél a kerékpár adja a működéshez szükséges áramot

- VW Touareg statikus kiállítása (állandó)

- 2 VW Amarok áll rendelkezésre az off-road tesztvezetéshez

Thule

- A Thule teljes téli termék palettája megjelenik a rendezvényen

- Szaktanácsadás

- Hólánc szerelési verseny értékes ajándékokkal

Continental

- - Virtuális abroncsgyár

Gyermekfoglalkoztató

- Biciklis KRESZ park gyerekeknek

- Rajzolás, kifestő, ismerkedés a közlekedés világával

A kora téli hangulatot a kürtőskalácsos és a gesztenyés pavilonok adják majd, de aki ennél gazdagabb gasztróélményre vágyik, annak jó hír, hogy a főépület emeletén lévő, tanpályára panorámás bistro Moto étterem a rendezvény teljes időtartama alatt várja a látogatókat.

A kapu mindenki előtt nyitva áll. A látogatók 500 forintos belépőért kellemes környezetben tölthetnek el néhány órát a Driving Campben, ahol akarva-akaratlanul rájuk ragad majd a téli autózás néhány trükkje.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.