Gyere te is terepen járni

Hirdetés
2018.06.29. 16:01 Módosítva: 2018.07.02. 10:15
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Minden, ami terepjáró, és még annál is sokkal több, július 14-én a Hungaroringen, a Pickup & 4x4 Fesztiválon.

Akkora terepjárós vagy, hogy szédülsz aszfalton? Fáj, ha nyitva van a difi? Nivea helyett Nivával ápolod a bőröd? Akkor itt egy program, ahol rengeteg hasonló világlátású emberrel találkozhatsz, ráadásul bőven lesz technika is. Július 14-én vár a Pickup & 4x4 Fesztivál a Hungaroringen.

pickup feszt

Talán nincs olyan ember, akinek a Hungaroringről ne az autóversenyzés jutna eszébe, azt már viszont kevesebben tudják, hogy a pálya területén található 30 hektáros erdőben 20 kilométernyi technikás terep várja az arra fogékonyakat. És ez csak egy abból a számtalan programból, ami az érdeklődőket várja három hét múlva Mogyoródon. A terepvezetés mellett a Groupama Tanpályára vezetéstechnikai tréninget szerveztek, de be lehet ülni profi sofőrök mellé is: egy valódi terepjáró egészen más természetű ismereteket kíván meg, mint egy hagyományos személyautó, a fesztiválon ezeket is profik oktatják majd.

213

Magyarországon és Európában is egyedülálló fesztivál lesz ez, nem „őrült off-roadozás” hanem egy igényes, interaktív az egész család számára kikapcsolódást nyújtó egész napos program, koncertekkel, gyermekprogramokkal, off-road vezetéstechnikai segítséggel az épített és a természetes erdei környezetben, a Hungaroring kellős közepén.

Aki mélyebben akar belelátni a terepjárózásba, azokat a szakmai kiállítások fogják érdekelni. Itt megjelennek forgalmazók, kiegészítő-gyártók, és természetesen a tuningipar is kivonul. A legkisebbeket gyermekprogramok szórakoztatják, például ugrálóvárral, este pedig koncertekkel zárul a buli. Kint lesz a mobil off-road pálya is, ezen mindenki megtapasztalhatja, milyen, amikor olyan meredek a lejtő, hogy a tűzfalon kell állni. Akit a méretek hoznak lázba, az sem fog csalódni, hiszen egy igazi monster truck-kal is bemutatót tartanak, de akár utazhatsz is vele, sőt, akár vezetni is lehet. És autóztatni fog a híres Trabant is, aminek két eleje van, de a vendégek a Golfba is beülhetnek, ami sosem arra megy, amerre a sofőr akarja.

381

A sportfavágás a világ egyik legnépszerűbb extrém sportja, mely ezúttal a Hungaroring nézőközönségét fogja ámulatba ejteni. A Pickup & 4x4 Fesztiválon rendezik meg ugyanis a STIHL Timbersports Magyar Nemzeti Bajnokságot. Egyéni verseny, három forduló, hat versenyszám, tizenkét sportoló. Izgalmakkal teli mérkőzés várható, ahol a gyorsaság, a pontosság és a biztonság legalább olyan fontos, mint a nyers erő.

STS Kep

Aki nem rendelkezik pickup vagy 4x4-es autóval annak is érdemes kilátogatnia a Hungaroringre, mivel az 50m-re található parkolóban ingyen leteheti gépkocsiját és gyalogosan bemehet a rendezvényre. A Dzsungel Taxi program különösen számukra lehet érdekes, amelyet szintén ingyenesen igénybe véve mindenki megtapasztalhatja a pickup és 4x4 élményt!

14 éves korig ingyenes a belépés, a gyalogos belépők 1990 forintba kerülnek, míg a terepjáróval való behajtásért 4990 forintot kell fizetni. Tehát még egyszer, a legfontosabb infók: 2018. július 14-én, a Hungaroringen Pickup & 4x4 Fesztivál!

Jegyek itt vásárolhatók:

http://terepenvezetek.hu/hu/pickup4x4

Részletes program:

http://fesztival.pickup4x4.hu

Facebook-esemény:

https://www.facebook.com/events/1753027434739556

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.