Használtautó-vásárlás a 21.században

Hirdetés
2018.12.07. 12:29 Módosítva: 2018.12.13. 13:14
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A 21. században a használtautó-vásárlás már kényelmesen, otthonról is történhet, a számítógép előtt ülve. Erről szól a Vértes Autóügynökség Kft által kínált MEGBÍZÁSOS SZERZŐDÉSKÖTÉS lehetősége.

Idézze fel legutóbbi autóvásárlását! Úgy emlékszik, zökkenőmentesen zajlott? Minden elsőre sikerült a legmegfelelőbb típus kiválasztásától, az autó valós értékének felmérésén keresztül a legjobb hitelkonstrukció kiválasztásáig? Netán gondolt már vissza úgy az egész procedúrára, hogy sokkal több időt és energiát igényelt, mint azt előre elgondolta? Esetleg történt már olyan Önnel, hogy egynémely rejtett problémára később derült fény, amely további anyagi vonzattal járt?

Nem Ön az egyetlen!

Most képzeljen el egy olyan világot, ahol az autóvásárlással kapcsolatos ügyintézés, de még a hitelügyintézés sem az Ön gondja, mégis rövid időn belül már a garázsban állhat az elképzeléseinek leginkább megfelelő gépjármű, nem a szomszédos autókereskedésből, hanem akár Ausztriából, Németországból, Belgiumból, Hollandiából, Dániából vagy Luxemburgból.

9K9A9782

Mindez nem álom, hanem ma már az Ön számára is elérhető valóság!

A Vértes Autóügynökség Kft azért hozta létre a MEGBÍZÁSOS SZERZŐDÉSKÖTÉS lehetőségét, hogy Ön akár otthonról a karosszékéből pár kattintással vásárolhassa meg autóját. Ráadásul mindenféle kockázat és fölösleges költségek nélkül, hiszen a gépjárművek minden esetben száz százalékig leinformálhatóak.

A Kft 2018-ban kiérdemelte a Bisnode „A” kategóriás minősítést, amely szerint Magyarország pénzügyileg legstabilabb vállalkozásainak legjobb 7,44 %-ába tartozik. Sokéves szakmai tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik, megbízható és átlátható. A több mint 40.000 darabszámot számláló autóparkkal rendelkező szerződött partnerével immár hat éve dolgozik sikeresen együtt, amely idő alatt ezt a módszert alkalmazva számtalan ügyfél számára sikerült már megtalálniuk a legmegfelelőbb gépjárművet.

Az eladó minden esetben a megbízott Vértes Autóügynökség Kft, és így természetesen a törvény által előírt szavatosság is jár az autóhoz, ezen felül pedig, a termék minőségéről is teljes körű információhoz juthat.

De lássuk, hogy megy ez a gyakorlatban!

Ön elmondja elképzelését leendő autójáról, megadja a paramétereket, amelyek alapján, a cég megkeresi az Ön igényeinek leginkább megfelelő gépjárművet.

9K9A9777

A megbízási szerződés aláírását követően Önnek szinte semmi dolga nincs. Az ügynökség felkutatja a lehetőségeket akár Nyugat-Európából is, és e-mailben elküldi azokat, amelyek közül Ön kényelmesen, otthonról válogathat. A gépkocsikról fotókat is kap, melyek jól tükrözik az autók megjelenését és állapotát, továbbá tartalmazhatják a szervizkönyvet, szervizszámlákat és az esetleges sérüléseket is.

Az ügyfél minden esetben a Vértes Autóügynökségtől veszi meg a járművet, így a cégtől természetesen szavatosságot is kap. Az autók részletes műszaki adatlappal rendelkeznek, amely magában foglalja a tulajdonosok és kulcsok számát, a fékek és a gumik állapotát, a rétegvastagságmérési adatokat, illetve a műszaki paramétereket.

Amennyiben valamelyik autó elnyeri az Ön tetszését, a Kft ajánlatot tesz a gépkocsira, és sikeres vásárlást követően természetesen annak hazaszállításáról és magyarországi forgalomba helyezéséről is gondoskodik.

Mielőtt azt gondolná, ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, és elkezdené keresni a buktatókat....

Biztosítjuk, hogy az üzleti kapcsolat Ön és a Vértes Autóügynökség Kft között teljesen kockázatmentes. Miért? Mert abban az esetben, ha nem sikerülne az adott határidőn belül megtalálniuk a megfogalmazott paramétereknek megfelelő autót, a foglaló teljes összege visszajár, viszont amennyiben úgy dönt, érdemes tovább keresniük, a szerződés akár meg is hosszabbítható.

Ne habozzon!

Gyorsan, kényelmesen, felesleges idő- és pénzpocsékolás nélkül szeretne hozzájutni az Ön számára legmegfelelőbb gépjárműhöz? A megbízhatóság, a stabilitás és a visszakövethetőség, valamint a szakszerű, személyre szabott, átlátható tevékenység jegyében, több száz elégedett ügyféllel a háta mögött Honosi Gábor, a Vértes Autóügynökség Kft ügyvezető igazgatója várja jelentkezését!

vertesauto logó
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.