Autóalkatrész-vásárlás: a szakértők elárulják, mire kell figyelni!

Hirdetés
2019.02.05. 15:48 Módosítva: 2019.02.06. 08:41
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Minden autó annyira megbízható, amennyire a benne lévő alkatrészek. Bár többségüket sohasem látjuk, autónk alkatrészei folyamatos igénybevételnek vannak kitéve a használat során, ez pedig azt is jelenti, hogy idővel elhasználódnak, cseréjük szükségessé válik.

Ember legyen a talpán, aki eligazodik az alkatrész-keresés útvesztőjében: elég csak beütnie autója típusát az internetes keresők egyikébe és máris több száz oldal ajánlatai közül választhat. De vajon jól jár? Nem biztos!

Túlságosan olcsó? Annak oka van!

Ahhoz, hogy megértsük, miért fontos hogy megbízható helyről vásároljunk, gondoljuk végig, mit okozhatunk néhány ezer forintos spórolással: elég egy hamisított olaj vagy egy, a feladatát ellátni képtelen szűrő, hogy egy költséges motorfelújítást kockáztassunk. Szintén sokba kerülhet egy gyenge minőségű futómű- vagy fékalkatrész is, amik akár balesetet is okozhatnak.

Épp ezért nem árt résen lenni! Ha azt látjuk, hogy az internetes keresők a hivatalos viszonteladókénál olcsóbb áron kínálják termékeiket, már gyanakodhatunk is. Amennyiben nem szeretne hamis, vagy gyenge minőségű alkatrészt vásárolni, mindenképpen megbízható helyről szerezze be a szükséges alkatrészt.

Milyen alkatrész legyen? Forduljunk a szakértőkhöz!

A legfontosabb tehát, hogy megbízható helyről vásároljunk, akár gyári, utángyártott vagy saját márkás alkatrészre van szükségünk. A Bárdi Autó kínálatában az előbb említett három kategória mindegyike megtalálható. Fontos kiemelni, hogy a Bárdi Autó szakértő csapata nagy hangsúlyt fektet a saját márkás termékek magas minőségére is. Mivel a saját márkanév használata felelősséggel jár, ezért ezek az alkatrészek ismert beszállítóktól származnak és két év garanciával kerülnek piacra.

Ahol az ügyfél az első

De nemcsak a saját márkás alkatrészek minőségében emelkedik ki a Bárdi Autó a versenytársak közül. A neves svájci minősítő intézet, az Icertias által végzett átfogó kutatás során ugyanis a magyarországi vásárlók immár második alkalommal értékelték kiváló minősítéssel a Bárdi Autót és annak szakértő csapatát! Ezáltal a Bárdi Autó a magyarországi autóalkatrész piacon egyedüliként jogosulttá vált a „Customers Friend” azaz az „Ügyfélbarát” elismerés és aranymedál használatára. Mindez az elmúlt időszak átfogó fejlesztéseinek köszönhető: csak az elmúlt két évben 15 új kirendeltség nyílt meg, lehetővé téve, hogy még több városban legyenek elérhetők a kiváló ár-érték arányú alkatrészek.

Nagy hangsúlyt kapott a webáruház is, a látogatókat immáron egy minden eddiginél egyszerűbben kezelhető, felhasználóbarát weboldal várja a www.bardiauto.hu-n. Szintén az egyszerűbb alkatrészválasztást segíti, hogy ingyenessé vált a 1415-ös zöld szám is, ahol bárki segítséget kérhet a rendelés során.

icf certified superior 2019 hungary bardi auto hu

A „Nálunk az ügyfél az első” tehát nem pusztán egy szlogen, hanem egy olyan szemlélet, amely jól tükrözi a Bárdi Autó ügyfélközpontúságát! Ezért biztos lehet benne: akár személy- vagy tehergépjárműhöz, motorkerékpárhoz keres alkatrészt, vagy szerszámra van szüksége, a Bárdi Autónál megtalálja, amire szüksége van!

További információ itt!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.