Bevetésen a szalontisztaságú autóért

Hirdetés
2019.05.10. 13:38 Módosítva: 2019.05.10. 14:00
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Egy egyköz, több funkció a tökéletes tisztaságért, pillanatok alatt.

Ki ne vágyna arra, hogy évek múltán is ugyanolyan makulátlan legyen az autója, mint új korában? Használt jármű esetében elképzelni sem tudnánk jobb eszközt annál, mint ami nagyobb erőfeszítések nélkül tisztává varázsolja még az igazán extrém körülmények között tartott gépjárműveket is! A karosszériára rakódott por, esőcsepp nyomok és sárfoltok megkeseríthetik a mindennapokat, és bár úgy gondolnánk, hogy az otthoni eszközökkel lehetetlen felvenni velük a harcot, mégis akad egy készülék, ami pont az ilyen elképzelhetetlen helyzetekben lehet a segítségünkre.

1

Autómosás pár lépésben

A Kärcher magasnyomású mosóberendezéseit kifejezetten az ilyen makacs szennyeződések eltávolítására fejlesztették ki. Használatukkal gyengéd, de erőteljes tisztító hatás érhető el, így végre búcsút inthetünk az otthoni praktikáknak, a többfunkciós szivacsoknak és törlőkendőknek, az otthoni slagnak, valamint a kellemetlen, hosszú és fáradalmas tisztítási procedúráknak. A Kärcher egy eszközben ötvözte mindazt, ami az alapos takarításhoz szükséges, sőt. Olyan funkciókkal látta el Full Controll szériáit, melyekkel könnyedén, akár a takarítási felülettől és a szükséges nyomástól függően, egy mozdulattal kiválasztható a megfelelő tisztítási funkció, ezzel időt és fáradtságot megspórolva.

2

Irányítás egy kézben

A takarítási fázisok teljes felügyeletét a Full Controll széria K5 és K7 modelljein elhelyezett LCD kijelző teszi lehetővé, amelynek segítségével nyomon követhető a kiválasztott nyomásfokozat és az éppen használt szórásmintázat. Az sem kérdés többé, hogy melyik beállítás a legalkalmasabb az adott tisztítási feladathoz. A tisztítóberendezésen elhelyezett 3 az 1-ben Multi Jet egyetlen szórószárként fed le több szórásmintát. A feltüntetett szimbólumok segítenek a megfelelő beállítás kiválasztásában, így megszakítás nélkül, több funkció használatával is kezelhető egyszerre a felület. Ez a megoldás minden olyan kelléktől megszabadít, ami eddig macerássá tette az otthoni autótakarítást, mégis ugyanolyan professzionális tisztítást végez, mint az autómosók.

3

Az igazi Jolly Joker

A sebesség szerelmeseinek azonban nem csak az autómosás okozhat napi fejtörést. Motorral és kerékpárral is büszkén róhatjuk a köröket, hiszen a Kärcher magasnyomású mosóberendezései ugyanolyan alapos munkát végeznek ezeken a kisebb felületeken is. Kompatibilitásukat ugyancsak a Multi Jet teszi lehetővé, melynek használatával egyszerűen választható ki alacsonyabb vagy magasabb víznyomás, így alkalmazkodva a megtisztítani kívánt felülethez. A mosás végeztével pedig ugyanezen eszközzel, könnyedén eltakarítható a munkálatokból visszamaradt piszok is.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.