Éld át a biztonságos vezetés élményét!

Hirdetés
2020.10.09. 11:20
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Nyolc évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a drivingcamp! Az M1-es autópálya zsámbéki leágazásától néhány kilométerre Magyarország egyik legkorszerűbb vezetéstechnikai centruma vár, mely a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, mára már túlmutat saját küldetésén.

Akár kezdő, akár profi vagy, ha a váratlan helyzeteket is magabiztosabban kezelnéd, folyamatosan fejlesztened kell magad! A drivingcamp tökéletes lehetőséget biztosít ehhez. Nézzük, miből válogathatunk a palettán?!

MB U17 summer 08 C

A drivingcamp és a Mercedes-Benz közös programját a még jogosítvány megszerzése előtt álló fiatalok számára alkották meg. Az Under 17 program már 14 éves kortól elérhető! Szakképzett trénerrel, ellenőrzött, biztonságos körülmények között tapasztalhatják meg, milyen különleges hozzáállás és sokrétű figyelem szükséges a biztos járműkezeléshez. A 60 perces ízelítő lehetővé teszi a fiatalok számára, hogy első vezetési élményüket egy segédpedállal felszerelt automata váltós oktatóautóval szerezzék meg. Ha már van jogsid, az új jogosítvány trénig a tökéletes választás! Nem árt az elején megtapasztalni, miként reagálj az igazi veszélyhelyzetekben, mégis biztonságos körülmények között, hiszen erre sajnos a tanuló vezetőket nem készítik fel.

Tapasztaltabb vezetők 4 és 6 órás alap és haladó tréningek közül választhatnak, hogy átfogó tudást szerezzenek arról, hogyan maradjanak urai a járműnek éles helyzetekben is! Intenzívebb 8 órás tréning alkalmával már a kifejezetten extrém szituációk kezelésére fókuszálnak. Egy speciális, 2 órás After work program során pedig kizárólag veled foglalkoznak, – egyedi tematikát összeállítva a számodra kihívást jelentő helyzetekkel, hozzájárulva egyéni vezetési készségeid fejlesztéséhez!

Mercedes DrivingCamp 2019 SZGK 1600-2825

4 órás téli felkészítő tréningen pedig gyakorolhatod többek közt a hegyvidéki vezetést, a kanyarodás helyes technikáját, az alul-, illetve túlkormányzottság kezelését megváltozott időjárási körülmények között. Megtanulhatod, hogyan reagálj élesben is a megfelelő rutinnal, biztos kézzel a volánnál.

Reméljük minél többen részt vesztek hasonló programokon, hiszen ezek a tapasztalatok és a fejlődés mind-mind közelebb visznek egy magasabb szintű közlekedéskultúra eléréséhez, melyben nagyobb biztonsággal, körültekintéssel, alázattal közlekedünk majd az utakon!

További információk: drivingcamp.hu

MG 1268 100B köz
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.