A legjobb autós cuccok karácsonyra

Hirdetés
2020.12.02. 00:13 Módosítva: 2020.12.02. 00:13
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Kiskarácsony, Nagykarácsony, hogy áll vajon a hűtőrácsom? Ugye azt már megbeszéltük, hogyan készülj fel a télre, ezért ma könnyedebb témát hoztunk, hogy levegyük a terhet a válladról! Ne gondolkozz többet, mit adj autós szeretteidnek karácsonyra, alább pár tuti tipp!

Ha idén szeretnél végre kilépni a bögre-zokni-masszázs körforgásából, és valami hasznosat adnál autós szeretteidnek, akkor szemezgess az alábbi listából! Pénztárcához és igényekhez is szabhatod az ajándékot.

Mercedes DrivingCamp 2019 nyers el+ún+çzet-8572 (1)

Nyestriasztó

Különösen kertvárosban lakók számára igazi áldás egy nyestriasztó készülék, hiszen botrány, amit ezek az apróságok képesek művelni a motorházban.

Bőr kormányvédő

Ó, az az érzés, amikor beülsz az autóba, megsimítod a finom bőr kormányt, orrodat megcsapja az illata, behunyod a szemed és elégedetten sóhajtasz. Elegáns, kényelmes és praktikus is.

car-christmas-presents-gift (1)

Baseball kormányzár

Baseball ütő formájú kormányzáram van, és ne legyek kemény? Távol álljon tőlünk, hogy bárkit is erőszakra hívjunk, azonban eme ergonomikus formájú kormányzár egyik hatalmas előnye, hogy nagyon könnyen felpattintható, és nem kell vele perceket szerencsétlenkedni.

Kesztyűs jégkaparó

Különösen hölgyeknek horrorisztikus az élmény, amikor frissen manikűrözött kezünkkel kell rámenni a felfagyott autóra a jégkaparóval. Erre remek megoldás lehet egy kesztyűs jégkaparó, ami finom, puha, bundás, óvja a kacsónkat és viszi le a jeget a szélvédőről, mint az álom.

Vezetéstechnikai tréning

A biztonság az egyik legnagyobb ajándék, amit adhatsz. Jogsi előtt álló, fiatal családtagoknak szuper meglepetés az U17-es tréning egy Mercedes-szel, míg gyakorló sofőröknek remek lehet egy olyan tréning, ahol szimulált vészhelyzeteket gyakorolhat biztonságos körülmények között, profi instruktorok segítségével. Nézz körül a drivingcamp ajánlatai között és ne aggódj, az utalványok 1 évig érvényesek!

u17 (1)
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.