HÁTSZÉL GEPIDA E-BIKE VÁSÁRLÁSHOZ

Hirdetés
2021.01.12. 10:10
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Akár 150 000 Ft támogatást is igényelhetsz a Bosch rendszerrel szerelt Gepida elektromos kerékpárokra.

Megfogalmazódott benned a gondolat, hogy mennyire menő lenne elektromos kerékpár tulajdonosnak lenni? Jó hírünk van, hiszen a Bosch rendszerrel szerelt Gepida nyomatékszenzoros kerékpárokra akár 150 000 forintos támogatást igényelhetsz.

30201335 B Reptila 1000 Deore 10

STÍLUSOSAN, GYORSAN, VÁROSBAN

Nem lesz több izzasztó munkába járás, kimerítő hazaérkezés, ugyanakkor a kerékpározás élménye nem marad ki az életedből. A City - Urban E-bike jelenleg a leggyorsabb, legköltséghatékonyabb és legbiztonságosabb közlekedési eszköz városon belül, de miért ne lehetne kényelmes is?  

A Gepida kerékpárok saját tervezésű, ergonomikus kialakítású, a szabványként előírthoz képest nagyobb teherbírást viselő vázakkal, illetve a legújabb Bosch rendszerrel szerelve gurulnak ki a gyártó Budapesti telephelyéről. A felhasználáshoz igazított akkumulátor kapacitás segíti a kerékpárost, hogy a legoptimálisabban tudja megtenni a kiszemelt távot. Tekerés közben rajtad múlik, hogy a rásegítés mértékéből mennyit használsz ki, hol adod le Te az erőt és hol engeded az elektromos rendszernek a támogatást.

TUDTAD, HOGY MAGYAR?

„Magyar márkaként ismerjük a hazai kerékpáros igényeket, úttörők voltunk és vagyunk az e-bike-ok gyártásában, több ezer elektromos kerékpárunk érhető el készletről, azonnal”

A hatalmas termékkínálatból egész biztosan megtalálod azt a modellt, ami pontosan a Te igényeidet elégíti ki, és ami még jobb, a Gepida segít Neked a választásban. A weboldalon található kerékpárválasztó funkcióval, illetve akkumulátor kapacitás kalkulátorral pontosan meghatározhatod, mely típusok passzolnak hozzád.

A Gepida nem engedi el a kezed a vásárlást követően sem. Örök vázgaranciát adnak minden kerékpárukra regisztráció esetén, de ha még biztosabbra mennél, úgy az alap 3 éves, teljes garancián * felül kiterjesztett gyártói garanciával +1 vagy +2 évvel is számolhatsz.

30202240 B Alboin Alivio 9

TÁMOGATÁS RÉSZLETEI, FELTÉTELI A PÁLYÁZÓ SZÁMÁRA

• Csak magánszemélyek vehetik igénybe

• Rendelkezik érvényes ügyfélkapu regisztrációval

• Rendelkezik magyarországi lakóhellyel

• Rendelkezik 3 hónapos, folyamatos munkaviszonnyal

KÖVETELMÉNYEK A KERÉKPÁRRA VONATKOZÓAN

• Értékhatár maximum 900 000 Ft

• Támogatás maximális mértéke nyomatékszenzoros kerékpárokra 150 000 Ft

• Akciós kerékpárokra is igényelhető

• Motor névleges teljesítménye maximum 250 W

• Legalább 26" kerékméret

• Maximum 25 km / óra rásegítés

• Maximális tömeg 30 kg

• Külső gumi maximális szélessége 60 mm

30202415 A Bonum Nexus 8

Ha nem szeretnél lemaradni a támogatásról, add le előrendelésed a gepida.hu weboldalon keresztül, ahol folyamatosan tájékozódhatsz a pályázat részleteiről, a pályázati időszakról, és megtekintheted a támogatásba bevont kerékpárokat. 

* 2021. január 1-től a jótállás időtartama az eladási ár alapján változik: 250 000 forint eladási ár felett három év.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.