Az új smart technológiával már úgy takaríthatsz mint a profik

Hirdetés
2021.04.12. 11:35 Módosítva: 2021.04.13. 12:51
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Tökéletes tisztaság az okostelefonhoz csatlakoztatható magasnyomású mosókkal a kibővített lehetőségeknek köszönhetően

Az okoseszközök lassan teljesen átszövik a mindennapokat. Segítségükkel egyre tudatosabbá válunk az élet számos területén, így az intelligens megoldásokkal – nem meglepő módon – környezetünk tisztántartása is eredményesebbé válik.

K 5 Premium Smart Control smartphone app 01 CI20 300 dpi (jpg)

A Kärcher magasnyomású mosókhoz kifejlesztett Home & Garden applikáció a különböző felületeket és helyzeteket figyelembe véve számos tartalmat kínál a felhasználók részére, ugyanakkor több funkcióval pl. összeszerelési, karbantartási és ápolási utasításokkal támogatja az eszköz alkalmazását, emellett jónéhány beállításra is lehetőséget ad.

Az erő legyen veled

A első, okostelefonhoz csatlakoztatható magasnyomású mosók titka a hatékonyságukban rejlik. Legyen szó gyengéd vagy erőteljes tisztításról, a végeredmény biztosan maximális lesz minden keményfelületen.

A nyomásszint meghatározásában tökéletes partner a Smart Control rendszer, így Bluetoothon és az appon keresztül könnyedén elvégezheted a megfelelő beállításokat. Sőt, a Boost üzemmóddal tovább turbózhatod kedvenced teljesítményét. Annak érdekében, hogy még a makacsabb szennyeződés se okozzon problémát, az eszközök 30 másodpercig nagyobb nyomással működnek. Az extra kapacitást a szórópisztollyal vagy az alkalmazással is előcsalogathatod a szörnyetegekből.

PW Expert Editorial Visual 12 CI20 300 dpi (jpg)

A kifogástalan autómosáshoz, ablak- vagy terasztisztításhoz nem kell mást tenned, csak lépésről lépésre követni az alkalmazás utasításait.

Igazi kezes bárány

A személyre, illetve gépre szabott tanácsokra mindig érdemes hallgatni. A Kärcher alkalmazás-tanácsadó megmutatja, miként előzhető meg a meghibásodás és a véletlen balesetekből adódó káresemények, az intelligens vezérlés segítségével pedig a magasnyomású mosók kíméletesen és hatékonyan varázsolják tisztává az otthonodat, valamint a kertedet.

WB 120 car app 01 CI20 300 dpi (jpg)

Az APC, vagyis az „Always a pleasure to clean” névre keresztelt programmal a takarítás mindig öröm lesz, úgy fogod kezelni a mosót, akár egy profi.

Minden, amire szükséged van

Okos rendszerhez okos kiegészítők is dukálnak. A Smart Control szórópisztollyal, a 3 az 1-ben Multi Jet szórószárral és a Plug 'n' Clean tisztítószer-rendszerrel nyugodtan nézhetsz szembe minden tisztítási kihívással.

A család legújabb tagja mindig takarításra készen fog állni, ugyanis a tartozékok és tisztítószerek is néhány lépésben megrendelhetőek hozzá az alkalmazás segítségével.

Kärcher tavaszi akció

Mi készen állunk a tavaszi nagytakarításra. És Te?

Kattints, nézz körül, és szerezd be az ehhez szükséges eszközöket a 2021-es tavaszi akción belül! Közel 40 háztartási készülék és még számos tisztítószer és tartozék közül válogathatsz, kedvezményes áron.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.