A jövő elektromos furgonja: Ahol a haladás találkozik a tradícióval

Hirdetés
2021.07.06. 14:33
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Jövőkép a stílus, kényelem és fenntarthatóság jegyében, a LEVC VN5 furgonjával.

A logisztikai vállalat gépjárművezetője késő délután, majdnem teljesen lemerült akkumulátorral ér vissza a vállalat telephelyére elektromos furgonjával. Ámde ekkor sürgős munka érkezik: Egy ipari vállalatnak, amely a városban, körülbelül 80 km-re található, sürgősen szüksége van egy alkatrészre. Egy tisztán elektromos hajtású furgon nem tudna megoldást nyújtani a helyzetre, mert nem lenne elég idő az akkumulátor feltöltésére. Viszont gépjárművezetőnk gyorsan aktiválja a LEVC VN5 benzinüzemű hatótávnövelőjét. Ezzel a jármű további 391 km megtételére képes, ami több mint elegendő az alkatrész kiszállításához és a visszaúthoz. Ezen kívül a hatótávnövelő menet közben feltölti az akkumulátort is.

vn5 blau 1180x664 px AUFMACHER.png

Az elektromos meghajtás és a benzinüzemű hatótávnövelő kombinációjának köszönhetően a VN5 két olyan problémára is megoldást jelent, amely gyakran jelentkezik elektromos furgonok esetében: a korlátozott hatótáv és a rugalmasság hiánya. Ez biztosítja a LEVC haszongépjármű valódi versenyelőnyét.

A személyszállítási szektorból származó széleskörű szakértelmünket kamatoztatva létrehoztunk egy masszív, kiváló minőségű furgont, amely zéró emisszióval és hosszú utakon egyaránt használható

- mondja el Jörg Hofmann, a LEVC vezérigazgatója.

vn5 reichweite 1180x664 px.png

Prémium belső felszereltség, korszerű kényelem

A VN5 a komfort terén is egy lépéssel versenytársai előtt jár: A jármű belső terében prémium minőségű szerelvények, kényelmes ülések, nagyméretű kijelzővel rendelkező médialejátszó illetve navigáció, valamint kiváló minőségű anyagok találhatók. Míg más furgonok csak a funkcionalitásra koncentrálnak, a VN5 a kényelemmel és a felhasználóbarát kivitellel is lépéselőnyre tesz szert. Az elektromos furgon vezetése még a hosszú munkanapok végén is kellemes élmény.

vn5 design 1180x664 px.png

Prémium megjelenés

Végül, de nem utolsó sorban a VN5 megjelenése is élményszerű: Ikonikus brit járműdizájnjának köszönhetően az ezt a furgont használó vállalatok minden bizonnyal magukra vonják a figyelmet. Mindig az üzlet a fókuszban – a városban, országúton és autópályán egyaránt. Bőséges rakodási kapacitásával, valamint az oldalt és hátul is nyitható ajtóknak köszönhetően rugalmas rakodási lehetőségeivel ez az elektromos furgon valódi igásló, amely ráadásul egy klasszikus brit jármű kifinomult megjelenésével büszkélkedhet.

vn5 komfort 1180x664 px.png

Azt reméljük, hogy a VN5-tel új normát teremtünk a zöld mobilitás terén a haszongépjármű-szektorban. Nem csak kedvező üzemeltetési költségeket kínál, hanem a vállalatok és ügyfelek részéről egy tisztább és fenntarthatóbb haszongépjármű iránti fokozódó igényt is kielégíti

- fejti ki Hofmann úr.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.