Last minute karácsonyi ajándék az autózás szerelmeseinek

Hirdetés
2021.12.17. 12:16 Módosítva: 2021.12.17. 12:26
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Ha azt mondod valakinek, hogy vigyázz magadra, azzal azt üzened neki, hogy szereted. És ha még nem sikerült kitalálnod, mivel is lepd meg azokat, akik a vezetés megszállottjai, akkor meg is hoztuk a tökéletes ajándékot!

DrivingCamp Karacsony 1024x681px 20211207

A drivingcamp vezetéstechnikai centrum ajándékutalványainál kevés tökéletesebb karácsonyi ajándék létezik ismerőseidnek, családtagjaidnak, bárkinek, aki rendszeresen a kormány mögött ül, mert nemcsak élményt adsz, és biztosítod őket arról, hogy vigyázol rájuk, de a különböző vezetéstechnikai tréningek nagyon hasznos programok is.

Biztos kézzel a volánnál

A vezetéstechnikai tréningeken akár friss jogosítvánnyal rendelkezők, akár tapasztalt sofőrök is számtalan olyan gyakorlati tapasztalattal gazdagodhatnak, amelyek adott esetekben életmentők lehetnek.

Te például tudod, hogyan reagál az autó a tükörjégen és mit kell tenned? Esetleg egy nagy vízátfolyással vagy tócsával találod magad szemben az úton, és hirtelen nulla tapadással kell átmenned rajta? Ezek a helyzetek bizony előfordulhatnak éles helyzetben is, viszont fel lehet rájuk készülni! Ráadásul a vezetéstechnikai pályán mindezt kockázat nélkül, biztonságos körülmények között teheted meg, tapasztalt és gyakorlott instruktorok iránymutatásával.

Külön dedikált tréning, a téli felkészítő foglalkozik olyan szituációkkal, melyek a legnagyobb téli kihívásokra trenírozzák a sofőröket.

DrivingCamp Karacsony 1024x576px 20211207 v2

Száguldás, gokart, barátok

Ha szimpla szórakozást adnál, akkor a drivingcamp megújult gokart ajándékutalványait is választhatod, akár kis csoportok, baráti társaságok részére is, a 2022-es szezonra, a száguldás és az adrenalin szerelmeseinek.

Nézz körül a drivingcamp vezetéstechnikai és gokart utalványai között, amelyek nemcsak szuper ajándékok, de érintésmentesek is, hiszen mindent megvásárolhatsz online!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.