AutoTech Future Expo&Show 2023

Hirdetés
2023.04.19. 14:26
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Jön Magyarország legnagyobb nemzetközi gépjárműtechnológiai rendezvénye!

Május 05.-én és 06.-án újra AutoTech Future a Bárdi Autó szervezésében! Immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre Magyarország egyik legnagyobb járműtechnológiai rendezvénye a Hungexpón. Az AutoTech Future 2023-ban már sokkal több, mint csak egy kiállítás. Az autók, az autójavítás, és az autóalkatrészek jövőjét meghatározó gyártók legfrissebb újdonságain felül, rengeteg szórakoztató programmal, többek között Magyarországon ritkán látott autókülönlegességeket is felsorakoztató autókiállítással, élő drift bemutatókkal, látványos szabadtéri motoros és kamionos show műsorokkal, koncerttel és színes családi programokkal is várják a szervezők a látogatókat, mindkét napon 10 és 18 óra között. Május 5.-én pénteken szakmai nappal indul a rendezvény, míg május 06.-án szombaton már mindenki számára szabadon látogatható lesz az esemény.

727x410 totalcar atf.png

Legutóbb, 2022-ben 14 ezer érdeklődőt vonzott az AutoTech Future Expo & Show, ami Magyarország legnagyobb nemzetközi gépjárműtechnológiai rendezvénye és egyértelműen Közép-Európa egyik legátfogóbb, a gépjárműipar jövőjét bemutató kiállításává vált, ahol Magyarország és a világ legjobb autós szakembereivel találkozhatnak a látogatók. Olyan világszínvonalú gyártók kínálata és a legújabb, legizgalmasabb fejlesztései kerülnek bemutatásra, mint a Brembo, a Continental, a febi, a Textar, a Würtemberg, és még közel 100 másik vezető autóipari márka. A kiállítás mellett két előadótérben, két napon át tartanak színvonalas előadásokat az autóipar vezető szakértői. A konferencia-előadásokon megismerhetjük az elmúlt év autóipari és járműdiagnosztikai fejlesztéseit, valamint a hibrid és az elektromos autózás irányába tett lépéseket is.

727x410 totalcar atf 4.png

A Hungexpo legnagyobb és nemrég megújult A pavilonjában a kiállítók standjai mellett több mint 100 különböző kiállított autó, kamion és motorkerékpár is várja a látogatókat. Az elbűvölő oldtimerek, a klasszikus családi és a legújabb villanyautók mellett versenyautók és más különlegességek is képviseltetik magukat.

Az A pavilon melletti kültéri AutoTech Future Arénában naponta két alkalommal megrendezésre kerülő izgalmas programsorozat házigazdája Szeleczky Ádám lesz. Többek között itt mutatja be fergeteges drift tudását Ámon Olivér is, Gombos Attila pedig a motoros halálgömbben előadott produkciójával kápráztatja el a nézőket.

727x410 totalcar atf 3.png

Jó hírünk van a családdal érkezőknek is! A legkisebbek egész napos kikapcsolódásáról számos ingyenes gyerekprogrammal gondoskodnak a szervezők, lesznek például autós témájú ugrálóvárak és arcfestés is. Vagy például a nagyobb gyerekek kipróbálhatják magukat pilótaként is a Cessna repülőgép szimulátorának köszönhetően. Akik pedig autó versenyzőként szeretnének szerencsét próbálni, ezt is megtehetik a versenyautó szimulátorok segítségével. Remek ifjúsági programokat kínálnak továbbá a LEGO robotépítés vagy a beszédes nevű Ifjú mérnökök játszótere elnevezésű standok is.

Mindkét napot az Irigy Hónaljmirigy fergeteges hangulatú koncertje zárja majd!

Május 06.-ra, az AutoTech Future Expo&Show szombati napjára jegyek már kaphatók az autotechfuture.hu weboldalon, ahol minden egyéb fontos információ megtalálható.

727x410 totalcar atf 2.png

A Bárdi Autóról:

Bárdi – ez a név több mint száz éve egyet jelent Magyarországon az autóalkatrész kereskedelemmel. A Bárdi-testvérek által irányított, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 1997-ben alakult meg újra részvénytársasági formában, pontosan 90 évvel az első Bárdi Autó Rt. bejegyzését követően.

A Bárdi Autó Zrt. egy márkanév alatt az egész kelet-európai régióban fellelhető egyik legszélesebb autóalkatrész választékot kínálja: palettáján 800 beszállító található több, mint hatmillió készleten tartott alkatrésszel. Így lényegében egy forrásból elérhető a vásárlók számára a magyar utakon futó európai és ázsiai autómárkák csaknem valamennyi alkatrésze.

A cég jelenleg több, mint 4000 főt foglalkoztat, összesen 177 saját tulajdonú üzletet működtet Magyarországon, Romániában és Szlovákiában. Ingatlanjaik tárolókapacitása több, mint 63 000 négyzetméter, a 2200 kiszállító gépkocsiból álló flottája pedig másfél óránként megkerüli a Földet. Viszonteladókat és magánvásárlókat egyaránt kiszolgálnak.

A személyautó-alkatrész kínálatuk mellett nagy hangsúlyt fektetnek a tehergépjármű, autóbusz, kamion, munkagép és motorkerékpár alkatrész választékuk fejlesztésére, 2016-ban pedig elindították a garázsipari üzletágukat is.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.