Alapvető felszerelés: Amire minden sofőrnek szüksége lehet, egy kiterjesztett garanciára

Hirdetés
2024.05.09. 09:58
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A gépjármű tulajdonlás világában egy kiterjesztett garancia jelentheti a leghatékonyabb védelmet a váratlan meghibásodások ellen. A motor, a sebességváltó, a légkondicionáló vagy a turbófeltöltő meghibásodása jelentősen megterheli a családi költségvetést. A DEFEND Car Protect garancia megoldásként jelenik meg, amely megvédi az autósokat az anyagi terhektől, és nyugalmat biztosít az ilyen kihívásokkal szemben.

16 9 insurance contract

A DEFEND Car Protect kiterjesztett garancia a DEFEND INSURANCE GROUP (DEFEND) egyik zászlóshajó programja. A csoport a kiválóság iránti elkötelezettség és az ügyfélközpontú megközelítés híve, amely 11 európai piacon nyújt páratlan nyugalmat az autósoknak speciális biztosításain keresztül. A DEFEND Car Protect országszerte közel 2000 új- és használtautó-kereskedő kiterjedt hálózatával védi az autósokat a váratlan javítások pénzügyi kockázatoktól.

Több millió forintba kerülhet az autójavítás

Graf most broken coverd parts

De nézzük is a számokat. Magyarországon, ahol a DEFEND által megtérített átlagos javítási költség jelentős, 330.000 Ft, a kiterjesztett garancia szükségessége nyilvánvalóvá válik. A motor javítása vagy cseréje például az egyik legköltségesebb tényező, amivel egy autótulajdonos szembesülhet. A költségek 250.000 és 2.000.000 Ft között mozoghatnak, sőt, egyes esetekben ennél is magasabbak lehetnek. Egy automata sebességváltó javítása vagy cseréje 700.000 és 2.200.000 forint közötti összegbe kerülhet, a turbófeltöltő pedig 400.000 és 650.000 forint körüli összegbe.

16 9 accident

Kiterjesztett garancia: Személyre szabott védelem minden vezető számára

A DEFEND Car Protect kiterjesztett garanciának minden járműtulajdonos számára alapvető igénynek kellene lennie. Nem csak a tulajdonosok számára biztosítja a szabadságot, hogy az elrettentő javítási költségek miatti félelem nélkül vághassanak neki az útnak, de még a járművek esetleg újra értékesítési értékét is növeli. A DEFEND Car Protect egyedülálló jellemzője, hogy a garancia átruházható, ami biztosítja, hogy a garancia zökkenőmentesen szállhasson át az új tulajdonosra, ezzel erősítve a használt járművek piacába vetett bizalmat.

16 9 car

A DEFEND Car Protect ráadásul nem egy dobozos megoldás; Ez egy személyre szabható pajzs, amely minden egyes vezető egyedi igényeinek megfelelően van kialakítva.

Akár frissen vásárolt, akár az évek kalandjait megjárt járműről van szó, a DEFEND Car Protect nyolc különböző opciót kínál, így biztosítva, hogy a tulajdonosok csak a szükséges fedezetért fizessenek.

- mondja Nagy Emília, a DEFEND magyarországi Country Manager-e.

Még elektromos járművekre is

És, ahogy az autóipar fejlődik, úgy fejlődik a DEFEND INSURANCE is. ADEFEND Car Protect az elektromos járművek növekvő piacát kiszolgáló speciális változatokkal megerősíti elkötelezettségét az autóipari innováció élvonalába tartozó járműtulajdonosok támogatása iránt is.

Gyors és egyszerű kárbejelentési folyamat

A biztosítások igazi mércéje azonban a kárbejelentési folyamat.

Egy garanciális biztosítási kárigényt akár már a következő napon teljes mértékben rendezni tudunk. Ha az ügyfél elviszi a járművet egy partner szervizbe, amely azonnal rendelkezésünkre bocsátja az összes szükséges dokumentumot és a hiba diagnosztikáját, valamint rendelkezik az autó azonnali javításának kapacitásával, akkor az autó tulajdonosa már másnap útra kelhet.

- mondja Nagy Emília.

Ne érje váratlanul az autó javításának kényszere. Vezessen gondtalan a DEFEND Car Protect segítségével. További információért látogasson el a www.defendinsurance.eu weboldalra!

16 9 happy couple
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.