Achtung! Jelentkezz a Tulaj a pályánba!

2023.06.01. 13:42

Egyik kedvenc formátumunk rajtol újra, méghozzá pár héten belül: idén se marad ki a Tulaj a pályán, vagyis lakossági szlalomverseny sorozatunk. A lényeg most is változatlan, de a helyszín más: a Drivingcampról visszatértünk a Groupama Tanpálya bójái közé, így újra itt kell minél nagyobbat sederni, hogy aztán a heroikus küzdelem végén minél kisebb számnál kattanjon a stopper.

IMG 9022

Bár a dicsőségfalra egy szám és egy név fog felkerülni, a lényeg mégse csupán ez, hiszen nyilván kicsi az esély rá, hogy egy öreg Subaru Libero végül jobb időt megy majd, mint egy épített versenyautó. Sokkal fontosabb, hogy itt ki tudod hozni magadból és az autódból is a maximumot, miközben – ha minden jól megy – még jól is tudsz szórakozni.

DSCF4137

Tapasztalatból mondom, hogy minden forgatási nap remek hangulatú, eddig minden napra jutott pár remek sztorizás és kiadós röhögés. Ha szívesen kipróbálnád, hogy milyen feszegetni a saját határaidat, jelentkezz, és ha beválogatunk, megmutathatod, hogy mit tudsz!

Az első forgatási napra 2023 június 16-án, azaz egy pénteki napon kerül majd sor, és ahogy eddig is, több autót is várunk. Az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével tudsz jelentkezni: