Június 9-én válaszd a TC Tréninget!

2024.05.23. 11:07

Beütött a nyár, itt a meleg, védekezz a forróság és az izzasztó manőverek ellen a vízfallal és rántópaddal hűsítő TC tréninggel. A dátum most június 9, amikor két időpontra jelentkezhetsz, és ha van időd megvárhatod a délutáni Mustang tréninget is, ahol garantáltan leesik majd az állad a sok V8 láttán. Siess, a limitált férőhelyek száma 60.

A világ változik, járványok és háborúk jönnek-mennek, de a TC tréning örök, vagyis változatlan formában, több kisebb csoportra bontva gyűjthetsz élményeket és tanulhatsz meg vezetni velünk együtt június 9-én. Alább minden fontos infót megtalálsz, jelentkezz mielőbb, mert csak 60 hely van és általában két nap alatt betelik mind. 

Hol van pontosan?

Az előző évekhez hasonlóan a tréningnek idén is a Hungaroring, azon belül a Groupama Tanpálya ad otthont, mely hozzáértő szakembereivel és korszerű berendezéseivel garantálja, hogy a résztvevők hasznos ismeretekkel és készségekkel gazdagabban térjenek haza. Ráadásul a szokásoknak megfelelően idén is részt vesz az eseményen a Totalcar két munkatársa, akik tanácsokkal és sztorikkal igyekeznek majd színesíteni és segíteni a tanulást.

420A5216

Praktikus tipp: ha navigációval jössz, a főbejáratot add meg célpontként, és ne a Tanpályát, mert azt rosszul tervezik a navigációk.

Két csoport lesz

Egy reggeli és egy délelőtti tréningre lehet jelentkezni. Az előbbihez 8:30-kor kell a Hungaroring főbejáratánál lenned és a program 10:45-ig tart. Az utóbbinál pedig 11-kor kell gyűlni a bejárat előtt és 13:15-ig tart az esemény. Mindkét csoport férőhelye 30 fő! 

Eredetileg három időpont volt, ez most sincs másképp, azonban a Mustang Lovagok Klub egy magánakcióban lecsapott az utolsó etapunkra. 

Milyen feladatok lesznek, mit lehet gyakorolni?

Az oktatás három fronton folyik majd: rántópados gyakorlatok, szlalom, illetve lejtő- és hegymeneti pálya alkotja a repertoárt. A 30 fő további három kisebb csoportra lesz osztva, hogy mindenki próbára tehesse magát minden pályán. 

420A5336

Mennyit kell fizetnem és mit kapok a pénzemért?

A reggeli és a délelőtti képzések ára egységesen 27500 forint/fő.

Milyen autóval jöhetek?

Fontos, hogy a jármű műszakilag legyen rendben, legyen üzembiztos, és ne legyenek benne széthagyott kacatok, amik az utastérben röpködhetnek manőverezés közben. A gumik állapota, profilmélysége is legyen megfelelő. Az sem baj, ha nincs blokkolásgátló vagy menetstabilizátor, instruktoraink az autó adottságaihoz igazodva mondják majd el a végrehajtás módját.

420A5490

Jól hangzik? Jelentkezni itt lehet:

Találkozó a Hungaroring főbejáratánál, a parkolóban. Ha navigációval jössz, a főbejáratot add meg célpontként! Fontos, hogy a megjelölt időpontok a tréning kezdetére vonatkoznak, tehát akkor már kezdünk. Arra kérünk, hogy a gördülékeny lebonyolítás miatt a kezdési időponthoz képest nagyjából 30 perccel korábban érkezz a főbejárathoz, ahonnan csapatosan megyünk majd el a tanpályáig. A kezdési időpontokat már így írtuk ki, tehát a például a 8:30-kor induló csoport esetén elég ekkorra megérkezned, az eligazítás 9-kor indul.

Jelentkezni az alábbi linkeken tudtok:

Totalcar reggeli tréning – 8:30-10:45

Totalcar délelőtti tréning – 11:00-13:15