Tuning és műszaki vizsga? Így lehetséges

2017.05.01. 06:52 Módosítva: 2017.05.01. 10:19

Szinte nincs még egy olyan téma az autós világban, amely olyan sok indulatot generál, mint a tuningé. Két éve írtam először a magyarországi lehetőségekről, akkor ugrottam fejest a húszéves jogszabályokba, és megkerestem a hivatalt is, ahol értelmes emberekkel találkoztam. Nem engedélyeznek mindent, finoman szólva nem felhasználóbarát a jogi szabályozás, de az sem igaz, hogy semmit sem lehet lepapírozni, amire a tunerek vágynak. Csak egyet tehetünk, beszélünk a témáról és eszközt adunk azoknak az autósoknak a kezébe, akik nem a rendőr elől menekülve, vagy csalós műszaki vizsgával képzelik a hobbiautózást.

Az idei Automobil és Tuning Show nagyszínpadán ismét élő előadásokat tartottunk, hogy átvilágítsuk fénnyel az egyedi átalakítások ügyét elborító sötétséget. Mikulás Róbert és Siska Zoltán naponta találkoznak a lehetőségekkel és a lehetetlen megoldásokkal, ezért felkértük őket, osszák meg tapasztalataikat a Totalcar közönségével. Az előadásról készült felvétel hosszú, nem szórakoztató tartalom, de nagy tudás összpontosul benne. Aki végignézni, tudni fogja, hogyan kezdje álmai megvalósítását, mit kérdezzen, mielőtt megvásárolja az ültetőrugót, és azt is, hogy merre nem érdemes indulni. Aki felkészült a papírozásra, ne hagyja magát lerázni, de előtte készüljön fel. Ebben szeretnénk segíteni a Street Legal sorozat cikkeivel, és ezzel az előadással is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.