Kártotó: Mennyibe kerül egy meghúzás az első lökhárítón?

2020.12.08. 13:31

Szűk a parkolóház, rossz helyen van a kertkapu, nem adja ki a párhuzamos parkolás - egy kisebb meghúzás az első lökhárítón könnyen összejön. Tippelje meg velünk, melyik típus esetében mekkora összeg szerepel majd a számlán!

Játékunk alapjául a TotálKártörténet-lekérdező szolgáltatásunkat adatait biztosító partnerünket kértük meg, hogy számolja ki nekünk, hogy mekkora összegű a hivatalos javítási kalkuláció egy-egy típusnál, ha meghúztuk az első lökhárítót, de a szerencsénkre a lámpatest nem sérült. Ilyenkor a javított elemek fényezésével, a környező és kiegészítő elemek ki- és beszerelésével számoltunk. Az árak bruttó árak, az adott márkára jellemzőhivatalos, legális szervizek átlagos óradíjait vettük alapul, melyek között esetenként jelentős szórás is lehet. Ezeknek a kiegészítő információknak az ismeretében várjuk a tippeket a játék során!

Mi az a TotálKár?

Ha a kiszemelt autója balesetes volt az utóbbi 20 évben, és javították idehaza, vagy legalábbis kellett volna, a TotálKártörténet-lekérdezéssel szinte biztosan megtalálja. Az alap lekérdezés ingyenes. Ha nincs kártörténeti adatunk, nem kell fizetnie. A részletesebb gépjárműkár-kalkulációs adatok lekérése 3990 Ft. Kipróbálná? Kattintson ide!

Persze tudjuk, hogy nem minden javítás történik a biztosítókon keresztül, ezért megkértük a Becsületesneppert, hogy mondja el, mennyiért lehetne szerinte megjavíttatni egy ilyen sérülést.

"Ha nem volt semmi, csak egy sima javítás, kis műanyagozás belefér. Típustól függetlenül elemenként lehet 60 ezerrel kalkulálni, mindegy, hogy Tesla, Porsche, Suzuki, egy elem, az egy elem."

A játék lezárult.