Kártotó: Mennyibe kerül egy hátsó lámpa cseréje?

2021.01.12. 18:10

Elég egy figyelmetlen tolatás, a hátsó lámpatest könnyen megreped és máris cserélhetjük az egészet. Tippelje meg velünk, melyik típus esetében mekkora összeg szerepel majd a számlán az hátsó lámpatest cseréjének végén! Kártotó 6. rész.

Játékunk alapjául a    TotálKártörténet-lekérdező szolgáltatásunk    adatait biztosító partnerünket kértük meg, hogy számolja ki nekünk, hogy mekkora összegű a hivatalos javítási kalkuláció egy-egy típusnál, ha cserére az egyik hátsó lámpánk. Az elem cseréjével számoltunk. Az árak bruttó árak, az adott márkára jellemző hivatalos, legális szervizek átlagos óradíjait vettük alapul, melyek között esetenként jelentős szórás is lehet. Ezeknek a kiegészítő információknak az ismeretében várjuk a tippeket a játék során!

Mi az a TotálKár?

Ha a kiszemelt autója balesetes volt az utóbbi 20 évben, és javították idehaza, vagy legalábbis kellett volna, a TotálKártörténet-lekérdezéssel szinte biztosan megtalálja. Az alap lekérdezés ingyenes. Ha nincs kártörténeti adatunk, nem kell fizetnie. A részletesebb gépjárműkár-kalkulációs adatok lekérése 3990 Ft. Kipróbálná? Kattintson ide!

Persze tudjuk, hogy nem minden javítás történik a biztosítókon keresztül, ezért megkértük a    Becsületesneppert   , hogy mondja el, mennyiért lehetne szerinte  az adott típusoknál orvosolni a sérült hátsó lámpatest cseréjét új vagy bontott alkatrésszel. Az ő becsléseit a teszt kitöltése után mutatjuk meg.

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ha lemaradt a sorozat előző részeiről, ide kattintva érheti el őket.  

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.