18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Cicilöttyentés terepen

2012.09.18. 16:06

A döbbent csajok gyors autókban stílusú videók lassan önálló műfajjá növik ki magukat – most itt egy hatásosabb változat, ahol a terep is segít a keblek mozgatásában.

Valószínűleg spontán alakult ki az autóval megrezgetett sikoltozó keblek műfaja, de manapság egyre profibb videók kerülnek nyilvánosságra. Láttunk már mindenféle csajt mindenféle autóban, de a legtöbb esetben valami gyors, esetleg keresztben csúszó sportkocsival igyekeztek megijeszteni az aktuális lányt. Suki azonban más típusú kalandra vállalkozott: egy Ford F-150 Raptor pick-upba szállt be egy gyors terepezésre. A videó nagy részében jól hozza a figurát – jajgat és sikoltozik, miközben rezegnek a keblek – csak egy-egy pillanatra esik ki a szerepből, kicsit beigazítva a dekoltázst, nehogy túlzottan összecsússzon a ruha a látnivalók felett. Elvégre adásban van, rendnek kell lennie.

Annyit megállapíthatunk, hogy a mellmozgások kiváltására a terepjáró sokkal alkalmasabb, mint bármi más, viszont elszánt alany kell hozzá, mivel aligha létezik kényelmetlenebb anyósülés-beli élmény a gyors off-roadozásnál.