Szívtelenül megtapostak egy McLaren 720S-t

2023.02.15. 13:22

Végignézte a tulajdonos, ahogy egy kapucnis férfi végig trappol és alaposan megtapos egy százmilliós értékű McLaren 720S-t. Az indokolatlan pusztítás során láthatóan megrepedt a szélvédő, letaposta a szárnyat, és bár a többi sérülés a felvételen nem látszik, a tetőn és a középmotor felett is kapott a karosszéria. Csináltam egy gyors keresést: a 720S-hez szélvédőt átszámítva 620 ezerért találtam, hátsó szárnyat 4,3 millióért találtam, amire rá lehet számolni a szállítás és a helyreállítás költségeit.

Az autó tulajdonosa egy ismert londoni luxusautó kereskedő, George Gehdu. A sztereotipikusan fuxos és kövér nepper Insta oldala tele van olyan képekkel, ahol jól menő focistáknak, zenészeknek és más extrém vagyonos vevőknek Lamborghiniket, Ferrarikat és más különleges autókat ad át.

Gehdu éppen az utca túloldalán lévő borbélyszalonban volt, amikor az ismeretlen járókelő meggyalázta az autóját. A rendőrséget azonnal értesítette, akik hamar a helyszínre értek, és felelősségre vonták az elkövetőt.