Gyári optikai tuning a VW Tiguanhoz

2009.12.16. 07:31

Különleges modellel örvendezteti meg a Volkswagen a vásárlóit. A Tiguan Track & Avenue sajnos nem kapott semmiféle technikai újdonságot és nem is lett erősebb, viszont legalább szép.

A különleges Tiguant mindössze két színben lehet megvásárolni, melyeket az autó exkluzivitását hangsúlyozandó a következő nevekkel láttak el: Oryx White Pearl Effect és Island Grey Pearl Effect. A csomag az egyedi fényezésen túl 19 hüvelykes alufelniket, 25 fokos terepszögű első lökhárítót és ezüstszínű hátsó diffúzort is tartalmaz.

Az utasteret is kicsinosították, más Tiguanokhoz nem rendelhető, különleges minőségű bőrüléseket és bőrkormányt tettek bele, valamint Dynaudio hangrendszert. Ezen felül kanyarkövető bi-Xenon fényszórók is járnak az új modellhez.

A Track & Avenue-hoz háromféle motort választhat a vásárló, a 200 lovas 2.0 TSI-t, vagy, ha dízelt szeretne, a szintén kétliteres turbódízelből a140, vagy a 170 lovast rendelheti meg. A különleges Tiguan legolcsóbb, benzines, kézi váltós kiadása 38225 euróba kerül.