BMW 1 M képek, türelmetleneknek

2010.09.06. 07:10

Nem telik el hét anélkül, hogy a BMW-sek ne zörgetnék meg a harasztot egy-egy apró részletet eláruló képpel a dédelgetett apró 1-es M-ről. Jogos a feszültség fokozása, hiszen mindenki izzadó tenyérrel várja már, mikor ülhet a kormánya mögé. Az amerikai fotoshop-huszárok nem bírták tovább: összerakták az eddig kitudódott információkat, és egy képsorozatban megmutatják, hogyan nézhet majd ki az 1-es M örvényminta nélkül.

Pedig nem a külseje lesz igazán érdekes, hanem a belső értékei. A turbós sorhatos meggyőző ereje felől nincs kétségünk, a jobbegyből pedig már meg is győződhettünk róla, hogy a körítéssel sem lesz gond. Olyan apróságokon pedig, hogy karbonból lesz-e a teteje, igazán nem érdemes fennakadni.

Az első légterelő sarkának kialakítását már elárulták a gyáriak, a többit pedig a számtalan álcázott képből jó közelítéssel lehet sejteni. Közeleg a bemutató – kíváncsian várjuk, lesz-e érdemi különbség a digitális szobrászat és a valóság között.

Képek: Bimmerpost

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.