Álcázott BMW-prototípus Magyarországon

2010.09.07. 16:21

Lehet, hogy a Grossglockner szerpentinjein vagy a Nürburgring közelében gyakori látványnak számítanak az agyonálcázott prototípusok, de itthon semmiképp. Ezeket a fotókat viszont itthon lőtte egyik olvasónk, egy budai irodaház udvarán tegnap.

Úgy sejtjük, a BMW X3-as egyik prototípusa lehet, amellyel talán ahhoz gyűjtenek adatokat Budapesten, hogy a futómű beállítása könnyű terepen se legyen kényelmetlen – legalábbis erre tökéletesen alkalmasnak tűnik a főváros úthálózata. A jelenség egyébként nem példa nélküli: annak ellenére, hogy fotókon már megmutatták az autót, a mérnökök és beszállítók az utolsó pillanatig dolgoznak a finomhangoláson, illetve próbálják elérni, hogy a lehető legtöbb hibára fény derüljön a gyártás beindításáig, hiszen sokkal drágább a gyártási eljáráson módosítani a termelés megindítása után, mint előtte.

A BMW új szabadidő-autója hivatalosan csak Párizsban mutatkozik be a hó végén élőben, a forgalmazás pedig még később indul.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.