Az új 3-as BMW ára

2011.10.18. 15:05

Meglepő módon nem halogatták a BMW-nél az árak nyilvánosságra hozatalát: néhány nappal a világpremier után már tudjuk, hogy mennyibe kerül majd itthon az új 3-as, annak ellenére, hogy a forgalmazás csak a jövő év elején indul.

Az F30 kódjelű modell nem lesz drágább, mint az elődje: a 320d és a 320d Efficient Dynamics egyaránt 9,999 millió forintba kerül majd. A két benzines valamivel drágább lesz: a kétliteres, turbós 328i-t 11,317 millió, a hathengeres, 306 lóerős 335i-t pedig 14,959 millió forintért lehet majd hazavinni. A kisebbik benzinmotoros kivitel még olcsóbb is lesz közel 800 ezer forinttal, mint közvetlen elődje, a hathengeres 325i, ami legalább részben a kisebb hengerűrtartalom miatti alacsonyabb regisztrációs adónak köszönhető.

Ezek persze messze nem a legolcsóbb kivitelek, hisz egyelőre hiányoznak a benzines és dízelmotoros alapváltozatok is, amelyeket 2012 folyamán fokozatosan mutat majd be a BMW – azok közül némelyiket valószínűleg már 8 millió forint körüli alapáron meg lehet majd kapni a hazai márkakereskedőknél.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.