Felbukkantak az első magyar gyártású Mercedesek

2011.10.28. 15:16 Módosítva: 2011.10.28. 15:17

A Mercedes új üzemében ugyan csak 2012-ben kezdődik a sorozatgyártás, de már elkészültek az első előszériás példányok, és fel is bukkantak Kecskemét utcáin.

A hivatalos premier már megvolt, így nincs miért rejtegetni az új B osztályú Mercedest. Ugyanakkor nyilván ki kell próbálni azokat a példányokat, amelyek a kecskeméti Mercedes üzem gyártósorainak első próbái során keletkeztek – itt még fény derülhet a gyártás során becsúszó esetleges hibákra, amelyeket most sokkal egyszerűbb kijavítani, mint ha már napi több száz autót kell legyártani, és a hiba korrigálásához esetleg szüneteltetni kell a gyártást. Ezzel magyarázható, hogy Kecskemét utcáin felbukkantak az új típus P rendszámos példányai

Egyik olvasónk fotózott le egy ilyet a napokban egy áruházi parkolóban, de több, különböző színű darabról is tudomásunk van – így aki nagyon kíváncsi, a napokban kis szerencsével maga is megszemlélheti az új B osztályt.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.