Dízel Golf a segélyszállítmányban

2012.01.03. 16:02

A szerb-magyar határon szúrták ki, hogy a Koszovóba szánt német humanitárius segélyszállítmány nem csak a megszokott dolgokat – ruházatot és élelmiszert – tartalmaz, de egy autó is megbújik a konténerben.

A határon állítólag a nemrég rendszerbe állított új szkennerekkel sikerült kiszúrni, hogy a segélyszállítmánnyal együtt mindenféle mást is megpróbálnak átvinni. Térfogatra a legnagyobb fogás eddig egy jó állapotú, bár vén Golf II-es volt, bár nyilván drágábban el lehetett volna adni azt a 220 csomag, egyelőre ismeretlen összetételű tablettát, és az összesen 3,7 tonnányi kávéfőzési kelléket, amit még a raktér félreeső részébe zsúfoltak.

Az eset meglehetősen kínos, mind a német félnek, mind a koszovói fogadó szervnek, bár közvetlenül nyilván a két kamionsofőrnek fáj a legjobban a lebukás, hiszen őket már perbe fogták, és hamarosan bíróság elé is állhatnak Magyarkanizsán, csempészési kísérletért.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.