Levideózták az erősebb Tesla Model 3-at?

2017.10.21. 14:19

Vörös féknyergekre és egy korábbi Musk-elszólásra alapozva mondja az internet Teslához értő fele, hogy ezen a videón bizony a kis Tesla izmosított változatát tesztelik épp:

Még júliusban beszélt a Twitteren Elon Musk egy erősített Model 3-ról. A Tesla vezére akkor azt mondta, épp a Model 3 gyártásindításának poklát élik, egy modellváltozat pedig csak mélyítené azt,  de jövőre, 2018 közepén időszerű lehet. Az elmúlt három hónapban aztán tényleg pokoli nehezen, de elindult a gyártás, azaz ideje, hogy a Tesla mérnökei újra hasznosan töltsék idejüket, mondjuk egy erősebb Model 3 fejlesztésével – talán pont ezt látni a videóban. 

bet.png

A Model 3-mal óvatosan kezd a Tesla, jelenleg még csak a házon belül, azaz a Tesla alkalmazottaitól érkezett rendeléseket gyártja, de heteken belül felpörög a volumen. A kínálatban egyelőre csak hátsókerekes változat szerepel 50 és 75 kWh-s akkucsomagokkal. Ha már csúcsmodell, a jövőre talán tényleg megérkező csúcs 3-as akár még az S legerősebb hajtását is megkaphatja: az összkerekes, 760 lóerős P100D-jét, ami közismerten csúcssportautókat zabál a gyorsulási pályákon.