Egy halom Tesla Model 3-as pihen egy parkolóban

2017.11.19. 11:00

A pénteket kisajátította magának a Tesla a világ autós portálain, miután pár óra késéssel mutatták meg az új szupersportautójukat és egy világmegváltónak hirdetett nyergesvontatót. Ha ez még nem volna elég, most azzal is magukra terelték a figyelmet, hogy leparkoltak egy halom Model 3-at egy parkolóban.

e223c35e-ca23-11e7-89de-a50a2d3257bf.png

Lehet, hogy az idők végezetéig veszteséget termel majd, lehet, hogy sosem fogja tudni időben elkezdeni az új modelljei gyártását, de legyen bárhány indok is, amitől mindenki a Tesla-lufi pukkadását várja, nem tud nem velük foglalkozni mindenki. Mi sem bírjuk ki, hogy ne írjuk erről a fura Tesla-lerakatról. Egész pontosan huszonhat Model 3-asról, amit az Automobile Magazine újságírója és egy Reddit-felhasználó kerestek fel egy parkolóban.

Ugye egy ideje már felkapott téma a Tesla népautójának nehézkes gyártásindítása. Miközben százezrek már a tavalyi bemutató után leadták a foglalót az autójukra, a Tesla még éppen csak a belső felhasználásra szánt 3-asokat tudta legyártani, és úgy néz ki, lesznek olyanok, akik a foglalózás után bő két évvel kapják csak meg kis Teslájukat. Ezért tűnik óriási luxusnak, hogy miközben mindenki a 3-asok feltűnését várja az utakon, bő kéttucat porosodik egy lerakatszerű parkolóban.  

bet

A parkolót felkereső srácok beszámolója szerint vannak köztük sérültek, így valószínű ezekből még mindig nem lesznek kereskedelmi példányok. Hogy miért és hogyan kerültek egy nyilvános parkolóba, ettől még rejtély. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.