Egy halom Tesla Model 3-as pihen egy parkolóban

2017.11.19. 11:00

A pénteket kisajátította magának a Tesla a világ autós portálain, miután pár óra késéssel mutatták meg az új szupersportautójukat és egy világmegváltónak hirdetett nyergesvontatót. Ha ez még nem volna elég, most azzal is magukra terelték a figyelmet, hogy leparkoltak egy halom Model 3-at egy parkolóban.

e223c35e-ca23-11e7-89de-a50a2d3257bf.png

Lehet, hogy az idők végezetéig veszteséget termel majd, lehet, hogy sosem fogja tudni időben elkezdeni az új modelljei gyártását, de legyen bárhány indok is, amitől mindenki a Tesla-lufi pukkadását várja, nem tud nem velük foglalkozni mindenki. Mi sem bírjuk ki, hogy ne írjuk erről a fura Tesla-lerakatról. Egész pontosan huszonhat Model 3-asról, amit az Automobile Magazine újságírója és egy Reddit-felhasználó kerestek fel egy parkolóban.

Ugye egy ideje már felkapott téma a Tesla népautójának nehézkes gyártásindítása. Miközben százezrek már a tavalyi bemutató után leadták a foglalót az autójukra, a Tesla még éppen csak a belső felhasználásra szánt 3-asokat tudta legyártani, és úgy néz ki, lesznek olyanok, akik a foglalózás után bő két évvel kapják csak meg kis Teslájukat. Ezért tűnik óriási luxusnak, hogy miközben mindenki a 3-asok feltűnését várja az utakon, bő kéttucat porosodik egy lerakatszerű parkolóban.  

bet

A parkolót felkereső srácok beszámolója szerint vannak köztük sérültek, így valószínű ezekből még mindig nem lesznek kereskedelmi példányok. Hogy miért és hogyan kerültek egy nyilvános parkolóba, ettől még rejtély.