Danica végzett

2017.11.21. 06:56

Danica Patrick 12 éve került az amerikai autóversenyzés csúcsligájába, és úgy néz ki, elérkezett az idő, hogy visszavonuljon. 2005-ben az Indycar sorozatban indult a karrierje, amely öt évig tartott, majd a NASCAR sorozatban húzott le további hét esztendőt. Jövőre már csak a két legnagyobb versenyen áll rajthoz, a Daytona 500-on és az Indy 500-on.

danica

Hosszú ideje Danica Patrick volt az első nő, aki bizonyította, hogy nem csak a férfiak lehetnek gyorsak az autóversenyzés csúcsszériáiban. Az Indycarban egy futamgyőzelmet is szerzett, NASCAR-ban ez már nem jött össze, de egész pályafutása alatt bizonyította, hogy a gyorsaság nem nem kérdése, hanem precizitásé, koncentrációé és tehetségé. Alighanem ez tette az autósport egyik legnépszerűbb, legismertebb figurájává az Egyesült Államokban, sőt, talán világszerte.

Úgy tudjuk, Danica a következő szezonra nem talált csapatot a NASCAR sorozatban, alább viszont érthető módon nem adná.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.