Rejtélyes sportautót villant az Aria Group

2017.11.24. 06:07

Úgy fest, új sportautóval készül az eddig alapos sportautó-átépítéseiről ismert Aria Group. Sokat még nem mutattak az újdonságról, de most kitették ezt a teasert Twitterükre a jövő heti bemutató előtt. Ezt itt:

bet

A kaliforniai Aria Group csinált már sok egyedi átépítést a vitorlás-tematikára átalakított Rolls-Royce Wraith-tól kezdve egy fura középmotoros Corvette-tanulmányig. Az egyelőre FXE néven emlegetett újdonságuk a fenti teaser szerint utóbbival lehet rokonságban, de egyelőre semmi kapaszkodót nem közöltek még róla. A kép alapján sajátos hátsó szárnnyal, széles kerékjárati ívekkel és dögös ledlámpákkal jön. Bármi is legyen az FXE, egy hét múlva, november 30-án megismeri a világ, akkor, a Los Angeles-i Autószalonon tartja majd hivatalos bemutatóját az Aria.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.