Hóban csapatni csak ezzel

2017.11.26. 00:04

Közeledik a tél, a következő hetekben már itthon is komoly lehűlést, sőt akár havazást is ígérnek az előrejelzések. A GMC épp ezért már el is készítette a legjobbnak tűnő megoldást a havas csapatáshoz - ezt persze nem azok fogják a legjobban értékelni, akik a keresztben autózásért vannak oda, hanem azok, akik a mindenjáró gépeket kedvelik.

A Sierra 2500HD-ből faragtak egyedi, All Mountain fantázianevű kivitelt. A 6,6 literes, V8-as turbódízel a maga 445 lóerejével és 1200 newtonméteres csúcsnyomatékával mindenhova elég lesz, de hogy erejét megfelelően át is vigye a hófödte dombokra, a kerekeket gumilánctalpakra cserélték, egész pontosan Mattracks 150-esekre.

Nehéz elképzelni, hogy a Sierra 2500HD All Mountain sorozatgyártásba menjen, a prototípust idén télen a coloradói Vailben láthatja a nagyközönség, a Vail Resorts síközponttal való együttműködésre próbálja vele felhívni a figyelmet a GMC.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.