Tuningcég javítja a Discovery randa hátsóját

2017.12.07. 06:07

A Startech, a Brabus nem Mercedesekkel és Smartokkal foglalkozó részlege szolgáltatja a megoldást: egyszerűen elkészítették a hátsó ajtóhoz a szimmetria-készletet, ami a gyáriaknak nem sikerült. Ők inkább magyarázták a bizonyítványt.

startech disco

Így viszont a német tuningcég fogja hülyére keresni magát azon, hogy a Land Rover nem szállít értékelhető megoldást. Valószínűleg nincs szó utánozhatatlan mérnöki bravúrról, ha a Startech egy egyszerű betéttel képes volt a kigyomlálni a diszharmóniát a Discovery hátsó ajtajából, ráadásul úgy, hogy még a gyári tolatókamera is működőképes marad. A készletért 809 eurót kérnek, ami átszámítva 254 ezer forint körüli összegnek felel meg.

Az az érzésünk, ez jóval több, mint az előállítási költség, de a Discoveryvel kapcsolatos kritikák alapján nem csodálkoznánk rajta, ha így is tízezrek rendelnék meg, hogy kijavítsák a típus egyetlen igazán szembetűnő szépséghibáját.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.