Még mindig a teslások a legelégedettebbek az USA-ban

2018.01.07. 07:06

Újfent elhozta az első helyet a Tesla a felmérésen, amit vélhetően legalább annyira alakít a vak márkahit, mint a tapasztalatok. A Consumer Reports megint megvizsgálta az USA-ban, mely márka ügyfelei a legelégedettebbek autójukkal.  

Tesla-deliveries--6a

A Consumer Reports nagy elégedettségi listája élén már bérelt helye van a Teslának, a legfrissebb felmérésen magasan elsőként zárt a nagy nevű kis autógyártó. A felmérés az USA autósaival készült és olyanokról kérdezgette az autótulajdonosokat, hogy megvennék-e újra az autójukat, vagy hogy mennyire elégedettek annak kényelmével, vezethetőségével, hangrendszerével, stb. Így állt össze ez a Top5:

1. Tesla (90 pont)

2. Porsche (85 pont)

3. Genesis (81 pont)

4. Chrysler (78 pont)

5. Audi (76 pont)

A felmérés harminc márkát érintett, az utolsó öt helyből pedig négyet japán márkák vittek el. A Cadillac (64 pont) után az Infiniti (60 pont), a Mitsubishi (58 pont), a Nissan (58 pont) és az Acura (58 pont) zártak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.