Összetörték az X7-es tanulmányt, nem tudták kiállítani Detroitban

2018.01.20. 07:59

Szeptemberben, Frankfurtban mi is körbejártuk, novemberben az amerikaiaknak is megmutatták a Los Angeles-i Autószolon, a detroiti kiállításra viszont már nem jutott el: az odaúton összetört az azt szállító balesetező kamionban az X7-es tanulmány.

420A0427

Bár már az előszériát is elspoilerezte a BMW, a modell hírének jót tesz, ha minél több szalonra elviszik az X7-es koncepcióautóját. Egyelőre csupán ennyi, amit egy az egyben megmutatnak a modellből, aminek piaci bevezetése megkívánja a folyamatos promóciót. Nem véletlen vitték volna el az USA legnagyobb autószalonjára is, Detroitba, ha nincs a baleset. A márka szóvivője csak a sérülésről beszélt, nem tudni, menthető-e még a tanulmány és ha az, megmentik-e;  az ilyen koncepciók jellemzően zúzdában vagy múzeumban végzik a felhajtás után. 

A BMW egyébiránt Amerikában, dél-karolinai üzemében gyártja majd az X7-est. Jelenleg az előszéria közúti tesztjei zajlanak, leghamarabb várhatóan a jövő év első felében jut el a tömeggyártásig és onnan a kereskedésekbe az X-sorozat legnagyobbja. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.