Kiszivárgott a következő BMW szuperszedán

2018.05.03. 18:50

Nem szokatlan, hogy a legerősebb BMW modelleket egy kicsit tovább tuningolva új változatokat adnak ki. Ezúttal az M5 újabb változata, a Competition Package részletei szivárogtak ki.

A Bimmerpost által közzétett információk szerint az M5-ös motorja az új csomaggal 25 lóerővel és 50 Nm-rel ad majd le többet, azaz a 4,4 literes, turbós V8-as motor csúcsteljesítménye 625 lóerőre, a legnagyobb forgatónyomatéka 800 Nm-re nő.

Lényeg állítólag a számháború a Mercedesszel: így az M5 Competition egyértelműen erősebb lesz, mint az E63 S AMG, ami a BMW számára presztízskérdés lehet. A kiszivárgott adatok szerint egyébként a legerősebb ötös legerősebb változata akár 3,3 másodperc alatt is elérheti a százas tempót.

Az M5 Competition-nel kapcsolatos többi részlet egyelőre ismeretlen, de abból kiindulva, hogy már néhány gyári fotó is nyilvánosságra került, a bemutatóig már nem lehet sok idő hátra.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.