Már gyártják is az új Suzuki-terepjárót?

2018.05.30. 11:00

Egy ideje már hallani a Jimny következő generációjáról, láttunk már képet álcázott prototípusról, és vázlatokat is. A legújabb képek azonban arról árulkodnak, hogy már most folyik a gyártás, valószínűleg Japánban.

Az autó alapvető felépítése nem változik, marad a kis méret és a különálló létra-alváz, de részleteiben alapoosan átdolgozzák a típust. A formaterv egyértelműen a szuperdivatos Mercedes G osztályéra emlékeztet – a korábbi generációk inkább a Jeepet próbálták imitálni – és úgy tudjuk, a biztonsági felszerelésen is fejlesztettek: az új generációban már lesz oldal- és függönylégzsák.

Abból a tényből, hogy ennyi új Jimnyt állítottak ki álcázás nélkül a szabad ég alá, arra lehet következtetni, hogy már nincs sok hátra a hivatalos bemutatóig: egész biztosra vehető, hogy még az idén leleplezik a Suzuki terepjáró következő generációját.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.