Itt a Vasember Hyundai

2018.07.20. 12:14

Korlátozott darabszámban elérhető Vasember tematikájú Konát mutatott be a Hyundai. Távolról nézve csak egy finoman átdolgozott csúcsmodellnek látszik, de közelebb lépve előtűnnek a Marvel univerzum szuperhősére utaló részletek.

Összehúzták az első lámpákat és a színét is módosították, hogy jobban hasonlítson az Iron Man ruha kékesen derengő szeméhez. A tető Vasember vörösben pompázik és egy hatalmas maszk matrica díszíti, a motorháztetőre pedig egy funkció nélküli hőelvezetőnek tűnő betétet biggyesztettek. Az Iron Man maszk az első sárvédőn és a kerékagyakon is feltűnik, az autó oldalán Stark Industries felirat olvasható. Szerencsére a beltér sem maradt érintetlenül. A kihagyhatatlan vörös díszítéseken felül Iron Manes grafikát kapott a head up display és a műszerfal is. A kesztyűtartóra pedig egy Tony Stark aláírás került.

A Hyundai Kona Iron Man Edition 2019 elején kerül a kereskedésekbe, bár minden bizonnyal hamar el fogják kapkodni a limitált széria darabjait a rajongók. A Vasember Konát feltehetően kétliteres, 147 lóerős szívó, vagy 1,6 literes, 175 lovas turbó motorral lehet majd megvásárolni. Az árról egyelőre nincs hír.