BMW-kölcsönző szolgáltatás indul Budapesten

2019.04.11. 15:28

A Wallis Csoport indítja az új szolgáltatást 240 autóval, amelyeket a Mol Limo és a GreenGo autóihoz hasonlóan lehet majd kölcsönözni az utcáról, mobiltelefonos applikációval.

drivenow1

A DriveNow elnevezésű szolgáltatás prémiumként definiálja magát, és elég színes, BMW-kből és Minikből álló flottát állít üzembe. Három- és ötajtós Miniket, Mini Cabriókat, valamint 1-es, 2-es, X1-es, X2-es és Active Tourer típusú BMW-ket lehet majd használatba venni, illetve 40 elektromos i3-as is elérhető lesz. Budapest 63 négyzetkilométeres központi területét fedi le a DriveNow, amelynek az igénybevételét regisztrációhoz kötik. Erre április 11-étől van lehetőség a mobilos applikáción, vagy a honlapon, az első ötezer felhasználónak még ingyen, aztán bevezető áron négy hétig 4990 forintért, később pedig 9990 forintért. A regisztrációhoz 25 bónusz perc is jár majd.

Az autók bérleti díja a típustól függ majd, de 99 és 129 forint között lesz, viszont azt állítják, hogy ez óránkénti csomagokkal 62 forintig is levihető lesz. A DriveNow szolgáltatás, amely hivatalosan a BMW és a Mercedes közös Share Now rendszerének része, Budapesten április 29-étől válik elérhetővé.