Beparkolt a nappaliba a Smarttal a vihar elől

2019.09.05. 07:00

Hála az égnek Magyarországon nem megy végig néhány évente egy pusztító hurrikán, de a világ kevésbé szerencsés helyein, így például Floridában is ez bizony időnként egy nagyon is valós veszély. Az egy dolog, hogy ilyenkor sokszor a házak is repülnek, de a fontos kérdés inkább ez: mi lesz szegény Smarttal?

Erre a keveseket égető kérdésre talált frappáns választ egy amerikai úriember, aki nemes egyszerűséggel beparkolt a saját nappalijába, hogy megóvja szeretett autóját a hurrikán elől. A Dorian nevű rettenet ugyanis már egészen félelmetes pusztítást végzett a Bahamákon és jelenleg éppen Florida felé tart.

Az eseményről hírt adó facebook poszt szerint azért kényszerült a pille könnyű Smart a nappaliba, mert a garázsban már a feleség autója áll, ami ezek szerint vagy értékesebb vagy nagyobb. Az apró kétüléses egyébként annyira sok helyet nem is foglal, szinte még passzol is a lakásba. Az ötletet jól fogadta az internet népe, a poszt már most közel húszezer lájknál jár, reméljük ennyi elég is lesz, hogy a kis Smart épségben átvészelje a hurrikánt.