Teljesen beteg ez a Lamborghini Urus

2020.02.06. 15:15

Keyvany nevezetű német tuningműhely luxusautókat alakít át, munkáik egyértelműen magukért beszélnek. Mostani alkalommal egy Lamborgini Urust tuningoltak, amit Keyrus (Keyvany és Urus ötvözésével) névre kereszteltek.

Első ránézésre a 24 colos kerekek és az extra LED-csíkok szinte fel sem tűnnek a rengeteg szénszálas elem mellett. 41 kilogrammtól szabadították meg az autót az összes karbonelemmel, amiből 34 kilogramm csak a motorháztető volt.

A V8-as 4 literes motort is átalakították, mivel nem bizonyult elégnek a gyári 641 lóerő és 850 Nm. A tuningolást követően a szörnyeteg 820 lóerőt és 1100 Nm-t képes kipréselni magából, amivel a 100 kilométer/órára gyorsulását az eredeti 3,3 másodpercről kerek 3 másodpercre csökkentették. A luxus SUV végsebessége is növekedett 305-ről 325 km/órára.

A Keyvany verziója hasonlít az év végén megjelenő ST-X-re - az Urus egy versenyváltozatára - ami jóval könnyebb és gyorsabb lesz, mint az eredeti.

Forrás: motor1.comHirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.