Üres autópályákon, kiürült városi utakon autózol? Fotózd le nekünk

2020.03.16. 06:07

Bár ha nem vagy orvos/ápoló/patikus/sofőr, annál jobbat nem tehetsz most a környezeteddel, minthogy otthon maradsz, mégis, ha muszájból az utakon töltöd a napot, fotózz nekünk. 

Emlékszem, milyen szürreális látvány volt anno, a 2008-as foci eb döntője alatt Stuttgart környékén autópályázni. A németek játszották a döntőt a spanyolokkal, és azután, hogy a teljes első félidőt le tudtuk autózni úgy, hogy legfeljebb három autó jött szembe, le merem írni, hogy az egész ország a meccset nézte. Hasonlót azóta sem láttam, de akinek a következő napokban az ország vagy Európa útjait kell járnia, valószínű lát ennél üresebb autópályákat, csomópontokat is. 

Ezt a galériát még szombaton adta ki az MTI. A szinte teljesen üres M7-es autópálya látható rajta Nagykanizsa környékén. Ez két napja volt, azóta sokat romlott a helyzet, így jó eséllyel azok, akiknek az utakon kell tölteniük a következő napokat, legalább ennyire gyér forgalommal találkoznak. Szóval, ha úgy hozta az élet, hogy az ország vagy más országok útjait járod és soha nem látott ürességet látsz, fotózd le és küldd el nekünk, hogy megmutathassuk másoknak is. Ide várjuk a képed és a sztorid: tcolvasok@mail.totalcar.hu.