Álcázva mutatta meg a Toyota az új Hiluxot

2020.06.02. 17:17

A Toyota közepes méretű pickup típusa megújítására készül: az első lépésként egy rövid reklámfilmen mutatják meg az autó prototípusát, menet közben.

A felvételeken elég jól kivehető, hogy átszabták a Hilux orr-részét: széles keretes, lejjebb végződő hűtőrács sejthető az aprócsíkos fóliázás alatt, ami markánsan eltér a típus jelenlegi, kevésbé feltűnő stílusú orrától.

A videó felirataiból sejthető, hogy az új modellel együtt a 2,8 literes turbódízel motor egy erősebb változata is érkezik. A jelenlegi kivitel 179 lóerős, de nem csodálkoznánk rajta, ha a Toyota igyekezne túlszárnyalni a Ford Ranger Raptor 210 lóerejét és 500 Nm maximális nyomatékát.

A bevezető kampányhoz a Toyota jelenlegi sztárpilótáját, Fernando Alonsót is felhasználja, aki az idei a Dakar ralin egy Hilux formájú versenygéppel állt rajthoz.

Úgy tudjuk, a premiert június 4-én tartják Thaiföldön, így hamarosan minden lényeges információ elérhető lesz a típussal kapcsolatban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.