Úgy hírlik, ilyesmi lehet a Skoda új emblémája

2021.01.24. 09:46

Várhatóan a Skodát is eléri hamarosan a kényszeres emblémacsere, amin a fél autóipar túlesett az elmúlt hónapokban. A hírrel kapcsolatban a cochespias.net honlapon elkezdett terjedni egy változat, amiről nem tudni, mennyire kell komolyan venni, de még az sem kizárt, hogy belső infók alapján rajzolták.

thr

Arculatilag a komolyabb villanyautós jelenléttel szokás magyarázni, hogy mi veszi rá mostanság a gyártókat a logóváltásra. Bevett gyakorlat, hogy valamiféle marketing baromsággal összemossák a tiszta hajtást és a korábbinál letisztultabb emblémát, de a konkrét ok valójában, hogy ezeket az egyszerűbb logókat könnyebb használni a különféle digitális felületeken. Ez itt például néhány nagy szereplő nemrégiben frissített logója:

bte

Miután a VW-csoportban már a Volkswagen és az Audi is túl van a váltáson, várható, hogy a konszern többi márkáját eléri a trend. Azokat mindenképp, amik érdekeltek a villanyautózásban, márpedig a Skoda is ilyen. Hírek, vagy inkább csak pletykák szólnak arról, hogy ez hamarosan eljön, és hogy a közel száz éve használt szárnyas nyílvessző egy nagyon elnagyolt, stilizált formában él tovább. Hogy az mennyire lesz hasonló ahhoz a fent látható borzalomhoz, amire ráerőszakolható, hogy egy felfelé néző dugvilla, egyelőre nem tudni, de várhatóan hamarosan kiderül, mert az új logót szinte biztosan fel akarják majd tenni a széria Enyaqra is. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.