Eltűnt a szélvédőre vetítő kijelző a tömeg-BMW-kből

2021.10.29. 06:07

A HUD, azaz a szélvédőre vetítő kijelző régóta elérhető a BMW-nél , és az utóbbi években leszivárgott az olcsóbb modellekbe is. Ám úgy tűnik, a csiphiány egyik tüneteként most tényleg csak azok kaphatnak ilyet, akik a drágább modellek közül válogatnak.

bmw hud

A 3-as sorozatban például egy Innovation Package nevű csomag része volt a HUD, amiből most kikerül. Csak három kivétel van, az M340i, az M340d és a 330e, ezekben továbbra is elérhető lesz. A 4-es sorozatnál is ugyanez a helyzet, ahogy az X3 és X4, a Z4, az 1-es és a 2-es széria esetében is: csak az M-es autókba kerülhet HUD.

Úgy néz ki, hasonló korlátozás az 5-ös, és annál nagyobb BMW-ket nem érinti. Egyes információk szerint a HUD elérhetőségével már február óta voltak problémák, és nem ez az egyetlen olyan kiegészítő, amelyet nem könnyű beszerezni a gyár típusaihoz. Ha minden igaz, a gyári Harman Kardon hifiből is hiány van.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.