Lefülelték A$AP Rocky autóját, rikító sárga elektromos Hummerrel jár

2022.11.10. 10:53

És nem csupán az autó színe feltűnő, de a felnik sem hétköznapiak: a rapper 26-os fekete Forgiato kerekeket szereltetett a pick upra. Rihanna párja különben igazi autó-megszállott, garázsában jónéhány csábító kocsi áll.

A Kaliforniában élő szabadúszó autós újságíró Daniel Golsonnak lássuk be, nem volt nagyon nehéz dolga: Hollywoodban olykor elég csak kiállni az utcasarokra és máris szembe jönnek veled a sztárok. Valószínűleg így történhetett az is, hogy belefutott A$AP Rocky autójába, amit a rapper csak úgy letámasztott az út mentén. Rihanna férje néhány hete vehette a kocsit, amit aztán valószínűleg egyből el is tolt a neves felnigyártó, a Forgiato műhelyébe, ahol megkapta a 26 collos fekete kerekeket. A cég akkor ki is posztolt néhány képet az autóról.

A Hummer színvilága is a rapper szája íze szerint állt össze, a rikító sárga külső mellé fekete belső dukál.

A Hummer EV Edition 1-et három villanymotor hozza mozgásba, amelyek akár 1000 lóerőt és 15 500 Nm-nyi bődületes nyomatékot küldenek minden kerékre. A GMC azt állítja, hogy a pickup körülbelül 3 másodperc alatt éri el a 97 km/óra sebességet, a hatótávolsága pedig akár 529 km is lehet egy teljes feltöltéssel. 

Az évek során a Hummer EV mellett A$AP-ot látták már egy Ferrari 488 GTB, egy Lamborghini Aventador, egy Huracan, egy Urus és egy Gallardo, egy Lexus LS 500, egy BMW 5-ös sorozat, egy Cadillac Escalade, egy Rolls-Royce Ghost és egy Cullinan, valamint egy Mercedes-AMG CLA és egy 1967-es Ford Mustang volánja mögött is.