Elon Musk verekedne Mark Zuckerberggel. Mármint szó szerint

2023.06.23. 06:17

A finoman szólva se átlagos tweetjeiről híres Elon Musk most épp azzal borzolta a kedélyeket, hogy írt egy tweetet, miszerint szívesen megverekedne Mark Zuckerberggel. A Twitter tulajdonosa mindezt egy hírre reagálva írta, valószínűleg poénból, de úgy fest, hogy Zuckerberg nem így vette.

Az történt ugyanis, hogy a Meta vezére megosztotta Musk tweetjét, amihez annyit írt hozzá, hogy Musk küldjön egy helyszínt a harchoz. Ezen a ponton a Tesla vezére még elviccelhette volna, de inkább belement a játékba: válaszában annyit írt, hogy Vegas Octagon.

Forrás: Mark Zuckerberg - Instagram
Forrás: Mark Zuckerberg - Instagram

Bár ezek után írt egy egyértelműen viccnek szánt tweetet is, amiben azt mondja, hogy van egy remek fogása az ellenfeleivel szemben, méghozzá az úgynevezett rozmár. Ez szerinte úgy működik, hogy csak ráfekszik az ellenfelére és nem csinál semmit.

Egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni ezt az egészet, hiszen Musk rendszeresen posztol kreténségeket a Twitterre. Azért jobban teszi, ha átgondolja, tényleg vállalja-e a harcot, hiszen Zuckerberg jelenleg kirobbanó formában van: jiu-jitsu tornákat nyer, ketrecharcol és szorgalmasan edz.

Forrás: The Verge